Prilika za hrvatske start-upove koji razvijaju rješenja za sektor maloprodaje

metro-a

Od 16. studenog 2016. do 12. ožujka 2017. start-upovi koji razvijaju aplikacije za poslovne potrebe sektora maloprodaje mogu se prijaviti za sudjelovanje u novom globalnom programu METRO Accelerator for Retail na internetskoj stranici retail.metroaccelerator.com. Treći METRO Accelerator namijenjen je start-upovima koji su razvili ili razvijaju inovativne aplikacije za poslovne potrebe neovisnih trgovaca i hipermarketa poput partnera programa Reala.

Prijaviti se mogu start-upovi koji razvijaju tehnološka rješenja i proizvode koji ubrzavaju poslovne procese u maloprodajnom sektoru ili omogućuju digitalizaciju odnosa trgovaca i kupaca. Investitori i mentori programa odabrat će deset start-upova koji će svoja znanja i poslovanje unaprijediti u sjedištu METRO Acceleratora u Berlinu.

Program počinje u lipnju 2017. godine, a svaki od odabranih start-upova dobit će:

  • investicijsku ponudu u iznosu od 000 eura
  • pristup top menadžmentu i mreži stručnjaka METRO-a, Reala i Techstarsa
  • mentorstvo predstavnika METRO-a, Reala i Techstarsa i drugih stručnjaka u područjima nabave, prodaje, marketinga, financija i komunikacija
  • korištenje co-working prostora u srcu Berlina tijekom trajanja programa
  • članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i METRO Acceleratora

METRO Accelerator for Retail nastavlja se na METRO Accelerator, u kojem je sudjelovalo više od 20 start-upova s digitalnim rješenjima za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja. Među odabranim start-upovima koji su u METRO Acceleratoru razvijali svoj proizvod bio je i CoffeeCloud osnivača i CEO-a Miroslava Kovača.

Uz restorane, hotele i ugostitelje, nezavisni trgovci druga su skupina ključnih kupaca METRO-a. Ulaganje u digitalizaciju i inovacije financijski je izazovno za male, nezavisne trgovce te ovim programom METRO želi potaknuti razvoj inovativnih rješenja za sektor maloprodaje kako bi doprinio konkurentnosti nezavisnih trgovaca.

Midas

Ostavite komentar