TOP MODELI ZA JESEN IZ PLANET OBUĆE

planet

Gležnjače i čizme iznad koljena obvezna su obuća ove jeseni.  Jesenski modeli iz Planet obuće, neovisno o visini potpetice, boji ili uzorku na gležnjačama, glavni naglasak stavljaju  na udobnost obuće i stajling koji će biti nadopuna našoj osobnosti.

Ove godine iznimno popularne chelsea gležnjače osvajaju svojim retro stilom dok će trendywedge obuća biti idealna za mladenački urbani outfit. Countrychic naglasit će urbane kaubojke s trendy resicama i zipom sa strane cipele. Metalni dodaci, resice i zakovice, kao i animalprint, i dalje su poželjni modni dodaci.

I izbor poželjnih boja jesenske kolekcije obuće u skladu je s godišnjim dobom. Dominiraju tamniji tonovi – crna, smeđa, bordo i plava, a obuća je tradicionalno izrađena od vrhunskih materijala, neovisno o namjeni ili imidžu – poslovnom ili ležernom.

Uz ženske modele u ponudi Planet Obuće nalazi se i veliki izbor muških i dječjih cipela, a uz  trgovine Planet Obuće, Svijeta Obuće i Planike, obuću je moguće pronaći i na webshopu Planet Obuće.

Midas Widget

Ostavite komentar