Posljednja riječ Ive Gregurevića

ZA ONA DOBRA STARA VREMENA U KINIMA OD 31. SIJEČNJA!

 

Obradu aktualne teme iseljavanja iz domovine studentska publika je sinoć imala priliku pogledati u Pivani, a prije same projekcije prikazan je i posljednji intervju s nedavno preminulom glumačkom legendom

Smijeha, ozbiljnih tonova, škakljivih scena, tuge i nostalgije istovremeno nije nedostajalo na sinoćnjoj pretpremijeri filma „Za ona dobra stara vremena“, na kojem su snage udružili otac Eduard Galić kao redatelj i sin Dominik Galić kao scenarist i producent. Osim velikog broja ljubitelja filmova iz reda studenata, u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici okupili su se i brojni predstavnici iz svijeta filma, ali i medija i umjetničkih krugova, koji su sa zanimanjem došli pogledati priču koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.
Osim ove uvijek intrigantne teme, veliki interes izazvalo je i prikazivanje posljednjeg intervjua Ive Gregurevića, koji u „Za ona dobra stara vremena“ tumači jednu od uloga. Nedavno preminuli glumac govorio je o tome kako mu je bilo raditi s mladim glumcima na filmu „Za ona dobra stara vremena“, surađivati s Eduardom Galićem, što misli o današnjem načinu snimanja televizijskih igranih formi, o svojim ulogama i načinu na koji je dolazio do njih, dobrim starim vremenima, radu izvan Hrvatske, odlasku mladih te o emociji na filmu i u teatru. Mladim je glumcima poručio da paze na svoju karijeru, jer ona se stvara postepeno. Riječi glumačkog doajena izazvale su pljesak, ali i izmamile suze okupljenih Gregurevićevih prijatelja.
U glumačkoj postavi filma našle su se i mlade nade hrvatske glume, ali i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić,  Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi  Ivan Zelić i Stjepan Lučić.
Sve novosti vezane uz film možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.
 

Midas Widget

Ostavite komentar