Nuxe predstavio Nuxellence® DETOX

Protekli tjedan Nuxe je na ugodnom brunch druženju u restoranu Conte, Kaptol 12 u Zagrebu predstavio Nuxellence® DETOX, anti age njegu.

nuxe2

A zašto ovaj novi noćni čuvar ljepote postaje nezaobilazan dio večernjeg rituala svake žene otkrila nam je Vlatka Miletić, Brand manager za NUXE u Hrvatskoj koja je tom prigodom izjavila:
vlatka“Nuxellence® DETOX je novi proizvod, a Nuxellence Jeunesse, odnosno sada se zove Nuxellence Ieclat, u Hrvatskoj je kao i u zemljama u Europi broj jedan u segmentu njege lica. Što se tiče svih Nuxovih proizvoda, Nuxellence je najprodavanija linija za njegu lica. Generalno naprodavaniji proizvod Nuxa u Hrvatskoj, a i u Francuskoj je suho ulje”.
Nuxe je zaista inovativan brend i jedan od razloga što je postigao takav uspjeh u anti age njezi su inovacije”, dodala je Miletić.

Tijekom dana naša se koža štiti od negativnih vanjskih utjecaja, a kad padne noć ona konačno ima priliku za popravkom nastalih oštećenja.
Prvi i najvažniji korak do obnove jest temeljita detoksikacija, a poboljšanje prirodne detoksikacije kože broj 1 je cilj novog Nuxellence® DETOX noćnog anti-age fluida.

Zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije(drveta svile) i šećera dobivenih biotehnologijom, ovaj revolucionarni noćni fluid stimulira detoksikaciju stanica, dok cvjetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu stanica obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNA i pune kožu energijom.

Ujutro je inače umoran ten jednostavno oživljen, svjež i odmoran, kao da ste spavali dodatna 2 sata. Iz noći u noć, koža je detoksicirana, obnovljena i vidljivo pomlađena.

Iz Nuxa preporučuju da je Nuxellence® DETOX namjenjen za sve tipove kože i sve dobne skupine.

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a cijena Nuxellence® DETOX-a iznosi 339 kn.
Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar