Muška teorija iliti zavjera: Zašto žene nose štikle?

stikleNekidan sam bila sa poznanikom na kavi i baš mi je došlo da se malo jače dotjeram, a pod tim mislim na intenzivniji make-up, a i odlučila sam obuti štikle. Inače kada se nalazim s njim, obično se ne dotjerujem previše osim u granicama normale za poslovni look. Međutim, očito ga se cijeli moj outfit dojmio čim je prilikom pozdravljanja samnom prolio cappuccino po cijelom stolu, a i po svojim trapericama, da ne kažem da je i mene malo pošpricao.

Uglavnom, nakon vikenda stiže meni mail od njega kako mi mora reći da sam u petak baš bila lijepa. Ja ga pitam da li zbog jačeg make-upa ili zbog štikli, a on odgovara: „Oboje, no make up je bio baš kako treba, a štikle nisam toliko stigao snimiti, jasno je da njih nosiš radi stražnjice!“.

Što???? Ja ne znam za vas cure moje, ali ja prvi put čujem za ovu teoriju. Da li mi stvarno nosimo štikle radi stražnjice, koja je povezanost? Trebam prevoditelja. Pa ja ih uvijek nosim jer izgledam elegantnije, ženstvenije, možda čak i dominantnije, na koncu ne mogu na haljinu ili suknju obuti tenisice!

Pitala sam frendicu, ali nije niti ona čula za tu teoriju, ona kaže da svoje štikle nosi jer se osjeća više samopouzdano, nadmoćno, sve u svemu osjeća se dobro, osjeća da si je važna sama sebi i ja se s tim slažem.

Onda idemo dalje, zamolila sam frendicu da si pita supruga, što on misli zašto žene nose štikle, a njegov komentar je bio: „Radi boljeg seksa“. Što ja mogu iz toga zaključiti? Očito frajer misli da kada žene nose štikle, žele seks, o my God. Pa to nije istina! Ili možda mu se toliko sviđaju štikle, da ih želi na ženi za vrijeme seksa. Morati ću prenijeti frendici da sljedeći put skida sve osim štikli!

Jedna druga frendica mi je rekla da nosi štikle kada želi da sveukupni dojam bude podignut, štikla joj je final touch i s tim se dakako slažem.

Dragi muškarci, ova vaša tvrdnja kako žene nose štikle da im stražnjica bolje stoji, trenutno mislim da je to Vaša iluzija ili mašta, no svakako ću kontaktirati fizioterapeuta i ispitati to sa stručnog aspekta. Premda mislim da ako je stražnjica zgodna u štikli, zgodna je i na bose noge:)

Pozdravlja vas vaša Kraljica!

Foto: Getty images