NAJSAVRŠENIJA BIJELA MAJICA! Našli smo je za 5 dolara!

Vjerovali ili ne, na Amazonu broji čak gotovo 2000 ocjena s pet zvjezdica! ‘Bijela majica’ je komad koji baš svaka žena treba imati u svom ormaru.

 Sigurno ste se katkada osjećali ‘onako lijeno’ kada vam se neda pretjerano truditi, a košara za rublje je puna neopranih opcija koje bi vam baš dobro došle. Zato morate imati jednostavnu bijelu majicu koja je bezvremenski komad na koji možete kombinirati baš na sve i izgledati totalno ‘cool’. Nije rijedak slučaj da poznate osobe ‘isfuraju’ bijelu majicu čak i na crvenom tepihu. Kristen Stewart pozirala je fotografima u Cannesu u bijeloj majici na jednom događanju koje usput rečeno, ima jedan od najstrožijih pravila oblačenja.

Zendaya također kombinira jednostavne komade sa dizajnerskim odijelima. Hanes je stekao reputaciju za najbolju bijelu majicu za žene, bile one slavne osobe ili ne. Natpisi na majicama su toliko dobri da su čak velika imena poput Karle Welch surađivala s brendom kako bi osmislili kolekciju. Hanes majice nikada neće izaći iz mode, pogotovo popularna Hanes Nano majica koju možete ovdje pronaći!

 

View this post on Instagram

 

@marylauren shows how to keep it casual and #BeComfydent in our Nano-T® T-shirt. Tap to shop Mary Lauren’s look.

A post shared by Hanes (@hanes) on

Midas Widget

Ostavite komentar