‘Masters of Dirt Total Freestyle’ spektakl u centru Zagreba

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima danas su ispred zagrebačkog muzeja Mimara oduševljenoj publici otkrili tek djelić onoga što ih očekuje  na spektaklu u Areni 28. prosinca

Zagreb, 16. listopada 2019. –  Zvijezde freestyle motocross vratolomija zauzele su danas plato ispred muzeja Mimara na velikoj skakaonici kako bi brojnim Zagrepčanima pokazale što ih očekuje na adrenalinskom spektaklu koji stiže u Arenu Zagreb 28. prosinca ove godine.

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi na motociklu i quadu, u izvedbi virtuoza,  pravih ovisnika o adrenalinu oduševile su okupljene, osobito mlađe Zagrepčane koji su tom prilikom mogli i upoznati neke od freestyle šampiona. Ludi trikovi koji oduzimaju dah bili su tek djelić vrhunskog repertoara kojeg ovi majstori pripremaju za prosinac, a tu svakako treba spomenuti skokove do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz miris spaljenih guma, vrhunsku pirotehniku i glazbenu podlogu službenog Masters of Dirt DJ-a Mosakena te „Fuel Girls“ plesačice iz Velike Britanije.

Glavna zvijezda Masters of Dirt’ spektakla u Areni Zagreb bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara.

 

View this post on Instagram

 

FMX vs. 💨💨💨 wind #redbulldirtdiggers

A post shared by Kai Haase (@kaihaase810) on

Uz njega, tu je i Aleš Rozman koji će izvesti backflip na quadu te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva koji će oduševiti zagrebačku publiku triple backflipom na svom MTB-u.  Najpoznatiji svjetski freestyleri u Zagreb dolaze u sklopu turneje ‘Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019’.

 

View this post on Instagram

 

Riding somewhere at home. ⛰🤷🏽‍♂️ 📸 @alexdomingou

A post shared by Adolf Silva (@adolfsilva) on

Midas Widget

Ostavite komentar