Janku Popović Volarić i Mariu Valentiću kućni poslovi nisu mrski, osim peglanja!

Suvremeni muškarac ne poznaje podjelu na muške i ženske poslove. Istaknuli su to Janko Popović Volarić i Mario Valentić u Tehno-Agramu, novootvorenom prodajno-servisnom centru kućanskih uređaja Electrolux u kojem su predstavljeni blender Explore 7 i usisavač Pure F9.

Predstavljajući blender Explore 7 i usisavač Pure F9 tvrtke Electrolux popularni su glumac i fitness trener otkrili kako jako vole kuhanje te da im najteže pada peglanje. Janko Popović Volarić kazao je da od malena obavlja niz kućanskih poslova, pa je u njima vještiji od bivših partnerica.

Mario Valentić blender smatra jednim od najvažnijih uređaja u kući. Koristi ga za pripremu juha, krema i slastica, no najviše za smoothije. Upravo te napitke preporučuje svima za čišćenje organizma od pretjeranog jela i pića tijekom blagdana.

Kako bi nutrijenti bili što bolje i dulje očuvani, blender Explore 7 radi pod blagim kutom.Zato nosi nadimak Pisa. Programiranje omogućuje jednostavan izbor željene funkcije – od drobljenja namirnica do pripreme juhe.

Pure F9 štapni je baterijski usisavač koji usisavanje čini lakšim i ugodnijim. Male je težine i jednostavan za upravljanje. Ergonomski je oblikovan, pa se, među ostalim, teleskopska cijev prilagođava visini korisnika. Sa samo jednim punjenjem baterije moguće je očistiti cijeli stan.

Janko Popović Volarić otkrio je da ove godine uoči blagdana neće imati praznog hoda: „Cijeli mjesec glumim u dječjim predstavama. To mi baš i neće ostaviti mnogo vremena za božićne pripreme, ali jako se veselim velikom boru i tradicionalnom kuhanju ručka sa sinom.“

Mario Valentić kazao je kako će njegove pripreme za nadolazeće blagdane teći kao smoothie – polako i opušteno: „Nastojat ću kupiti darove za sinove prije velikih gužvi. Stariji je još uvijek u čaroliji Djeda Mraza, a mlađemu će ovo biti prvi Božić. Kitit ćemo bor, slušati „Last Christmas“ Georgea Michaela, a možda napravim i neki kolač.“

Da su Valentić i Popović Volarić savršen spoj s novim Electrolux uređajima, uvjerile su se Mirjana Mikulec, Petra Kurtela, Vanda Winter, Mirna Medaković Stepinac, Mada Peršić, Sarah Josipović i Suzy Josipović Redžepagić.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar