Inspiracija za novu kolekciju branda MIRIO je RAJSKA PTICA

kolekcija Mirio

Neobuzdano cvijeće tropske biljke Rajska ptica, nova su inspiracija kolekcije MIRIO. Boje su to strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizajn za ženu koja pronalazi vlastiti odraz u minijaturama Mirio nakita. Ona je  snažna, strastvena, zaigrana, intuitivna…no, prije svega veličanstvena.

Kolekcija se sastoji od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silverfilled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja. Ručno oblikovana i dizajnirana da istodobno privuče pozornost i definira delikatnost unutranje ljepote.

kolekcija Mirio

 

«Nova kolekcija rezultat je vlastite potrebe za užitkom u procesu stvaranja, od prvog kamenčića kojem suptilno pronalazim mjesto na podlozi. Sa svakim slijedećim u nizu, promatram iznova izranjanje drukčije slike. I tako sve do zadnjeg kamenčića koji svojom intenzivnom bojom i energijom uspostavlja ravnotežu.» – rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

Egzotičnim minimalizmom, u bojama vatre i zemlje, editorijal potpisiju fotografi Robert Ballon i Sanja Baljkas, dok očarajavući kolorit vižazistice Lucije Milković dodatno razotkriva nakit na modelima, Paulini Bahovec i Perici Nadramija.

M.Z.

Ostavite komentar