7 igračaka koje će vaš seksualni život okrenuti naglavačke

Seksualne igračke pouzdan su lijek protiv seksualne monotonije, no prvo treba znati od čega krenuti. Online trgovina za odrasle Libido.hr vam predstavlja 7 igračaka nakon kojih vaš seksualni život više neće biti isti!

Peruška & povez za oči

Provjereni klasik za kreativnu predigru – povezom za oči ukidate osjetilo vida, čime se sva ostala osjetila pojačavaju i izoštravaju, tako da je svaki vaš dodir, poljubac, šapat potenciran. Tada na scenu stupa moćna peruška, čije će ugodno draškanje povećati iščekivanje do maksimima.

Vibrirajući penis prsten

Najčešći razlog izostanka ženskog orgazma tijekom seksa je nedovoljna stimulacija klitorisa, a tu poteškoću možete ispraviti penis prstenom s vibratorom. S jedne strane, penis prsten muškarcu donosi izraženiju i snažniju erekciju i odgađa orgazam, a s druge, ženi pruža bolju stimulaciju klitorisa vibracijama.

Vibrator za parove

Novija pojava u svijetu seksualnih igračaka je genijalan vibrator za parove – u obliku slova C, jedan krak se umeće u vaginu i na taj način stimulira G-točku, a drugi s vanjske strane draži klitoris. I najbolje od svega – istovremeno je moguća penetracija, tako da imate posve novi doživljaj seksa. Milijuni parova koriste ovakav tip igračaka kako bi doživjeli novo i intenzivnije iskustvo koje je nemoguće doživjeti bez modernih napredaka u tehnologiji i dizajnu.

Vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem

Jedan od favorita, pogotovo za one željne pomicanja granica je vibrirajuće jaje kojim možete upravljati na daljinu. Mala i diskretna, ali moćna igračka vam može pružiti iznimnu vaginalnu stimulaciju bilo kad i bilo gdje, a nitko oko vas niti ne treba znati da ga koristite. Prepustite daljinski upravljač (i kontrolu nad svojim užitkom) partneru i poigrajte se novim seksi scenarijima.

Igre za parove

Razbijte monotoniju, proširite seksualne horizonte i zbližite se sa partnerom uz seksi igre za parove. Od karata i kockica koje diktiraju poze, mjesta ili radnje, do kompleksnijih igara koje otključavaju vaše fantazije, igre za parove su odličan način da osvježite seks i isprobate nove stvari. Neke igre za parove dolaze u kompletu sa seksualnim igračkama te su idealan početak vaše kolekcije.

Lubrikant

Tako jednostavan, a tako često zanemaren! Lubrikant je apsolutni must have dodatak za sve vaše sexy avanture (a za neke, poput analnog seksa, i neizbježan) zbog jednostavnog razloga – skliskije je bolje. Želite navaliti jedno na drugo bez duge predigre? Odgovor je lubrikant. Želite isprobati oralni seks na malo drugačiji način? Probajte lubrikant s okusom. Možete odabrati i neki koji ima dodatni efekt kojim ćete pojačati stimulaciju ili produžiti užitak.

Zračni stimulatori klitorisa

Za razliku od vibratora, zračni stimulatori vas ne stimuliraju na klasičan način (fizičkim vibracijama) već su specijalno dizajnirani kako bi najvažniju točku vašeg užitka podražavali praktički beskontaktno. Oni kompresijom zraka emitiraju pulseve koji su nježniji za vaše osjetljivo područje od klasičnog prislanjanja vibratora, ali ipak dovoljno snažni i precizni da prouzrokuju vrhunski užitak i snažan orgazam.

Zahvaljujući seksualnim igračkama možete iskusiti nove vrhunce i podražaje kakve je praktički nemoguće doživjeti bez njih. Česta je zabluda kako se seksualne igračke koriste isključivo za masturbaciju – sve su vrhunski dodatak za igru u paru i nov način za pružanje užitka, što će revitalizirati vaš seksualni život.

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 18. studenog su: Ivana Ivoš, Jelena Kelemen i Marina Magdić Turkalj. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar