GEORGE CLOONEY I JULIA ROBERTS TAOCI UŽIVO PRED KAMERAMA!

Napeti akcijski triler IGRA NOVCA dvostruke oskarovke Jodie Foster ovog proljeća u kinima!

igra-novca

Lee Gates je bombastični televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama praktički pretvorila u čudotvorca s Wall Streeta. Čini se da Gates ne može pogriješiti u svojim predviđanjima cijena dionica pa u svojem televizijskom showu gledateljima savjetuje što, kako i kada prodati i/ili kupiti. Međutim, nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, Lee Gates i njegova producentica Patty Fenn postat će žrtve do zuba naoružanog bijesnog investitora uživo pred kamerama! Dok se sve odvija u stvarnom vremenu, Gates i Fenn morat će pronaći način kako preživjeti, ali i istovremeno pokušati razotkriti istinu iza velike financijske laži.

Ovoga nam proljeća na kino platna stiže napeti akcijski triler IGRA NOVCA (Money Monster) koji je ispred, ali i iza kamere okupio vrhunsku filmsku ekipu. U glavnim ulogama pojavljuju se dobitnci prestižne nagrade Oscar George Clooney („Syriana“) i Julia Roberts („Erin Brockovich“), a redateljsku palicu preuzela je dvostruka oskarovka Jodie Foster („Optužena“ i „Kad jaganjci utihnu“). U ostalim ulogama pojavljuju se dobitnik nagrade BAFTA Jack O’Connell („Unbroken“), nominiran za nagradu Zlatni globus Dominic West („Žica“), nominiran za prestižnu televizijsku nagradu Emmy Giancarlo Esposito („Na putu prema dolje“), Chris Bauer i mnogi drugi.

Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za IGRU NOVCA, film čija se radnja na prvi pogled vrti oko talačke krize, ali koji zapravo govori o nečemu puno mračnijem: na koji način uopće dolazi do financijske krize i kako ona utječe na obične ljude. Jedna od najvećih zanimljivosti vezana za film svakako je činjenica što se njegov scenarij 2014. godine nalazio na tzv. „Crnoj listi“ – holivudskoj listi najboljih scenarija koji još uvijek nisu producirani (nešto slično u novije vrijeme dogodilo se i s filmom „Ritam ludila“ koji je u konačnici postao hvaljeni kino hit i pokupio čak tri Oscara).

Akcijski triler IGRA NOVCA u domaća kina stiže nam početkom lipnja!

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popovic 07/25/2017 u 15:06 - Reply

    G.Clooney i Juliju Roberts posebno volim a tako i njihove filmove

Ostavite komentar