Koji ste tip ljudi?

Onaj koji poželi nešto napraviti pa kaže: „Ma bolje ne, što će ljudi reći?!“, ili se odvažite i ostvarite svoj san bez obzira na godine, tuđa mišljenja, pa čak i krajnji rezultat.

Koliko vam je puta palo nešto na pamet, to ste ispričali nekome, a od njega ste dobili tipično očekivanu reakciju…Pa nemaš ti 15??!!

Istu sam reakciju i ja dobila prije nekoliko dana.

Čula sam se sa prijateljem kojeg nisam vidjela, a ni čula godinama, malo smo popričali, i ja mu napomenem kako se želim tetovirati (uskoro mi je rođendan, ali poklone primam cijele godine J )

Reakcija, tipična. Ne pravi pi.darije.

Molim??

Piercing pupka napravila sam prije 2 godine.

Prošle godine tetovirala sam rame…uz to imam i dvije manje tetovaže.

Piercala sam hrskavicu uha dva puta. I da, još se želim tetovirati.

Zašto? Zato jer to volim, to mi se sviđa, to sam JA i nisam ničija kopija.

Isto tako, volim čitati, tu i tamo napišem pokoji tekst koje sam do sada pisala i bacala.

Samo zato jer se nisam odvažila pitati nekog dali bi te moje tekstove objavio.

Eto, i to sam uspjela pronaći, nakon skoro dvije godine traženja.

Nakon toga, pala mi je na pamet još  jedna luda ideja.

Poznato vam je ono…od sutra idem na dijetu, krećem u teretanu, odričem se slatkog… Aha…

Umjesto toga, krećem u ludu potragu za modnom agencijom koja traži plus size modele. Možda nisam baš ono, pravi plus size, nosim konfekcijski broj 42, imam sise, trbuščić koji mi ponekad ide na živce i kojeg sakrivam, ali također, svjesna sam da se modna industrija mijenja. Ako mogu drugi, zašto ne bih mogla i ja.

Za sad sam pronašla agenciju, napravila amaterske slike, moram izmjeriti obim grudi, trbuha i bokova, i to sve lijepo poslati. Za godinu dana…tko zna.

To je upravo ono što mnogima fali. Odvažnost i ono…k vragu sve, probat ću!

Možda sam napravila prevelik uvod, ali tema ovog teksta je, ljudi, budite slobodni, živite svoje snove. Ništa nije nemoguće, i sve možete ostvariti. Nekad je potrebno uložiti i truda, jer ništa se ne dobiva na lijepe oči, ali postavite si ciljeve, ostvarujte ih i nabacite širok osmjeh na lice. Zaslužujete biti sretni, a to ćete postići upravo time. Ostvarivanjem svojih snova. Budite unikati, a ne ničije kopije!

Ana-Marija Vusić