I bebe su željne svježeg zraka, sunčeve svjetlosti i trebale bi uživati na otvorenom tijekom cijele godine.

19. prosinac  2023. – I bebe su željne svježeg zraka, sunčeve svjetlosti i trebale bi uživati na otvorenom tijekom cijele godine. Možda ne znate na što točno pripaziti kako bi zimska šetnja bila sigurna, a ni sami niste neki ljubitelj minusa. Imate li malu bebu, to ne znači da morate cijeli dan boraviti u zatvorenom prostoru. Dojenče u dobi od mjesec do godinu dana može van, dobro obučeno i kada su temperature u minusu. Veća djeca mogu biti duže na hladnom, jer se pretpostavlja da provode neke aktivnosti, odnosno nisu samo u kolicima.

Zgodni dodaci

Kada izlazite s bebom na hladan svježi zrak, odjenite joj jedan sloj odjeće više nego sebi i pokrijte je dekicom. U Baby Centru je doista veliki izbor dekica i svatko će pronaći nešto što odgovara njegovim preferencijama i stilu. Koristite pamučnu odjeću koja diše, baš kao i pamučne plahte te dekice i prekrivače. Bebu uvijek odijevajte slojevito. Zimska vreća je neizostavan dodatak svake ‘zimske’ bebe, savršeno nadopunjuje vaša kolica i štiti vaše dijete od hladnoće i vjetra.

Kišna navlaka za kolica zaštitit će vašeg mališana od kiše i vjetra. Pod ovom zaštitom vaš će mališan ostati suh. Kada vam ne treba zaštita od kiše, jednostavno je spremite u priloženu torbu. Kišna navlaka se može brzo i jednostavno pričvrstiti na 4 kontaktne točke na kolicima.

Termo boca je isto tako neizostavan dodatak zimskih šetnji. CHICCO termo bočica mum&baby, veselih boja omogućuje vam da sa sobom ponesete ukusne tople i hladne napitke – savršene za putovanja i izlete. Napravite djetetu omiljeno piće kod kuće i nosite ga sa sobom gdje god krenuli. Također je idealna za toplu vodu za dječju bočicu.

Ako ste jedan od onih koje vječno gube rukavice, ovaj zgodan dodatak će vas oduševiti! Pojednostavite svoj život pomoću inovativnih kolica Babyzen® Yoyo2! Uz kolica dolaze i ove praktične i tople rukavice za kolica bezbrižno ćete krenuti u obiteljske avanture i u hladnim zimskim mjesecima. Rukavice imaju vodoodbojni premaz, dvostruki sloj podstave za optimalnu udobnost i perive su u perilici rublja na 30°C. Jer, ako je vama ugodno, bit će i vašoj bebi.

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji vas svakodnevno informira o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.