“Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada smo imali sjajnu atmosferu, publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da ćemo napraviti nove” rekao je Željko Joksimović koji je nakon nedavnih koncerta u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni rasprodao i karte za koncert u Gradskom vrtu u Osijeku, koji će se održati u subotu, 3. veljače.

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu Venera, Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikad nije uradio, a obećava da ni Osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje. “Svaki koncert ima neku svoju draž, za svaki se drugačije spremamo baš zato što publici uvijek pružamo jedan novi užitak, samo neku našu emociju koju podijelimo s publikom. Nekada se te stvari dogode spontano, neka budu osmišljene unaprijed. Ali sigurno je da publika u Osijeku neće biti iznevjerena za „iznenađenje“ i jedno divno veče koje želimo da im priredimo” rekao je Joksimović.

Osvrnuo se i na novu pjesmu. “Pesma „1000 žena“ je izašla nekako u pravom trenutku kada smo svi bili u blagdanskom raspoloženju. Na neki način ta numera jest najava albuma, ali o tom potom. Činjenica je da sam trenutno najviše fokusiran na pripremu novog albuma i baš zato mi je teško da prepričavam tu kreativnost i ono što spremam. Ali svakako svojoj publici obećavam da ćemo se više družiti kroz muziku u 2024. godini” zaključio je Željko, koji se prije nekoliko dana vratio iz Beča gdje je održao koncert u palači Hofburg.