JIM PICKELL NA ČELU SVJETSKOG PORTALA HOMEEXCHANGE.COMu
HomeExchange.com  je izabrao svog novog predsjednika, njegovo je ime Jim Pickell. Nekadašnji CEO kompanije na mjesto predsjednika dolazi kao osvježenje sa strateškim planom širenja i mnogobrojnim idejama za dosada najveći portal za zamjenu domova na svijetu.

Novi predsjednik HomeExchange.com planira niz novosti i inovacija za svoje članove kao i na samom portalu koji trenutno broji 60.000 ponuda diljem svijeta. Dosadašnji osnivač i CEO kompanije, Ed Kushins i dalje ostaje aktivan u strateškim i marketinškim planiranjima na HomeExchange.com.

”Jim se pokazao kao vrhunski kadar za online poslovanje, skupa s novim tehnologijama koje je unio u sustav i prilagodio ih tržištu u skladu i s klasičnim poslovnim okvirima” rekao je Kushins. “Njegova strast za putovanjima, za konceptom zamjene i cijelim timom, njegove vrijednosti i aktivnosti odličan su temelj za mjesto predsjednika kompanije. Jim će nastojati što više prodrijeti u aspekt članstava, otkrivajući što članovi žele, koje su njihove potrebe i time će i broj članova na kraju biti još veći.

u“HomeExchange.com mijenja način na koji ljudi doživljavaju putovanje, svoj odmor i drago mi je da i sam koristim koncept i duboko vjerujem u sve  pozitivno na svjetskoj razini” izjavio je Pickell.

Od kada je 2012. ušao u kompaniju, Pickell je imao važno mjesto u rastu same kompanije. Unutar kompanije donio je niz restrukturiranja kadrova, tehnološkog razvoja i podrške korisnicima koja je znatno promijenila globalnu sliku. Također je zaslužan za nove članove sa servisa Aha!GO, Only in America i Global HomeExchange.com.  Pickell je odradio i finaliziranje nedavnog partnerstva s TripAdvisor kao i za nove postavke na stranici na tzv. Collections, kategorijama traženja zamjene po različitim kriterijama. Prije dolaska u HomeExchange.com, Pickell je bio zamjenik predsjednika Sony Coonecta nakon što je osnovao OPenENglish.com, vodeću online školu engleskog jezika u Latinskoj Americi.

HomeExchange.com je utemeljio 1992.godine Ed Kushins i danas je ona najveći i najbrže rastući portal za zamjenu doma na internetu s preko 60.000 članova u 150 zemalja svijeta. Preko portala HomeExchange.com možete zamijeniti svoju kuću, stan, vikendicu ili apartman i doživjeti čari lokalne sredine tamo gdje vi želite, kada i s kime vi to odaberete. Dosada je ostvareno preko milijun zamjena, a u 2014.godini ostvareno je 130.000 zamjena. Stranica je lokalizirana na 15 različitih jezika. Na stranici je na raspolaganju Globalna podrška tzv.Global Support putem telefona, e-maila ili osobno.

Za više informacija posjetite www.HomeExchange.com