Malo obiteljsko gospodarstvo iz mjesta Ferenci, u blizini grada Ozlja, na području Parka prirode Žumberak, a koje je zaštićeno područje Natura 2000 dolaze zdravi i fini sokovi, namazi, med čak i s okusom čokolade! Ljubitelji zadravih i finih džemova mogu se opustiti i uživati u okusima jer se prerada voća vrši u njihovom objektu za preradu. A od nedavno na njihovim sokovima od jabuke, matičnog soka od aronije i na džemu od malina stoje i naljepnice ‘Plavog cekera’!  Oznaka Plavi ceker se dodjeljuje prehrambenim proizvodima sa većom od zakonski propisane i očekivane kvalitete proizvoda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Opg Štenta (@opgstenta)

Sokovi i džemovi nose oznaku Živjeti zdravo koju odobrava Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a 2021. god sok od jabuke osvojio je zlato, a sok od jabuke i višnje srebro, na ocjenjivanju proizvoda prerade biljnog porijekla u organizaciji Ministarsva poljoprivede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Opg Štenta (@opgstenta)

U ponudi obiteljskog OPG-a Štenta naći ćete osim sokova, sirupa, džemova, proizvoda od meda čak i prirodnu kozmetiku!

Zaželite li se slatkih, a zdravih napitaka i namaza, mi vam toplo preporučamo da zavirite u ponudu OPG Štenta jer mi smo probali i oduševljeni smo posebno sirupom od višnje😊

Ponudu možete pogledati na linku.