Volite more i sunce, ali ne volite UV zrake, klor i sol koji napadaju vašu kosu? Nitko ne želi beživotnu, suhu i oštećenu kosu koju je teško kontrolirati. Pomoć stiže iz L’Oréal Professionnela i njihove već dobro poznate linije Solar Sublime. Linija Solar Sublime nudi rješenje, savršenu kombinaciju između hranjena i zaštite. Tehnologija Mexoryl S.O UV-Protect štiti vlakno od UV zraka, dok topljivo ulje pruža zaštitu i ekstra hranjenje prilikom izlaganja suncu, bez otežavanja kose.

lorealSolar Sublime proizvodi tijekom izlaganja suncu su lagani sprej za zaštitu, zaštitno ulje i zaštitna krema za obnavljanje, a proizvodi nakon izlaganja suncu su zaštitni šampon, maska, obnavljajuća krema i mliječni serum.

Ovaj put isprobala sam 3 proizvoda iz ove linije, te vam prenosim svoja iskustva.

S obzirom da sam tip žene koja voli da joj je kosa uvijek čista i mirisna, te perem kosu svakoga dana – da dobro ste pročitali, svakoga dana, moja je kosa suha i oštećena. Znam da to nije najbolje riješenje niti je imalo dobro za kosu, ali ja jednostavno volim kada mi je kosa svježe oprana. Nažalost, s obzirom na učestalost pranja, moja je kosa izložena i korištenju fena, te samim time postaje suha i beživotna. Uvijek sam u potrazi za nekim proizvodima koji će zaštiti moju kosu od toplog fena, ali i ljeti od sunca i soli, kako se moja kosa ne bi pretvorila u rastezljivu gumu što je česta pojava upravo ljeti.

Isprobala sam:

Šampon koji trenutno obnavlja od sunca isušenu kosu, čisti vlakno kose i odstranjuje sol i klor. Čini kosu mekom, laganom i blistavom. Ovaj šampon na prvu djeluje kao i većina šampona, međutim dužim korištenjem vidljivo je da kosa postaje zaštićena, sjajnija i da je ojačala. Ipak, najviše su me oduševili maska i sprej za kosu.

šampon

maskaMaska za obnavljanje kose nakon izlaganja suncu koja intenzivno hrani vlakno kose te vraća podatnost i mekoću nakon izlaganja suncu. Kada sam tek dobila masku, odlučila sam da njeno prvo nanošenje bude na suhu kosu i da ju ostavim na kosi preko noći kako bi se moja kosa dodatno nahranila. To je bio pun pogodak jer je sutradan nakon pranja moja kosa izgledala puno sjajnije i živahnije nego inače. Volim zaspati s maskom jednom mjesečno jer se tako kosa puno bolje regenerira nego nakon samo 3 minute. Kakvu god masku da imate, napravite to jednom mjesečno, kosa će vam biti puno ljepša i mekanija. Masku sam koristila svaki treći dan redovno nakon šamponiranja i držala 3 minute, te isprala. Odlično je jer je na moju dužinu kose (vidite na slikama) dovoljno uzeti malu količinu maske, protrljati između dlanova i nanijeti na kosu od visine ušiju pa do vrhova.

nadalNakon što isperem masku i prosušim kosu sa ručnikom na nju nanosim zaštitni sprej L’Oréal Solar Sublime. Naravno sprej se može nanijeti i na suhu kosu i direktno prije izlaganja suncu ili odlaska na plažu. Zaštitni sprej za njegu koji trenutno štiti kosu za vrijeme izlaganja suncu. Lagani zaštitni film nemasne teksture obavija i hrani vlakno kose te kosi pruža blistavost. Kosa sjaji prirodnim sjajem, podatna je i lagana. Kada prskate ovaj sprej na kosu, on je dosta vodenkaste teksture, ali neka vas to ne zavara, naime učinkovitost spreja, osim što daje meku i lepršavu kosu, vidi se i kada ponovno smočite kosu – imati ćete osjećaj kao da je na vašoj kosi cijelo vrijeme bio zaštitni sloj i znat ćete da je vaša kosa cijelo vrijeme bila zaštićena.

Kao bonus činjenici da sam jako zadovoljna L’Oréal Solar Sublime linijom i da ju preporučam svima, od žena koje samo žele zaštiti svoju zdravu kosu od utjecaja sunca i soli, do nas čija je kosa već suha i beživotna, je činjenica da prekrasno miriše, tako nedodoljivo podsjeća na ljeto koje je već lagano počelo, a mislim da će biti jako dobro…

 P.S. ako želite znati tajnu moje platinaste boje kose (nije blajh) lajkajte moje iskustvo na Instagramu i Facebooku!

nadal2