U utorak navečer, 14.6.2022. u Michelin nagrađivanom zagrebačkom restoranu Noel, Armani beauty organizirao je intimnu beauty večeru za prijatelje brenda.

Uvelike prepoznat i višestruko nagrađivani puder od strane medija i struke, Luminous Silk, kao i besprijekoran Armani Glow, bili su povod za okupiti predivne i inspirativne, a opet snažne dame, baš kao što i je vizija same Armani žene.

Sam dizajner Giorgio Armani uvijek naglašava da njegove kreacije nisu stvorene da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već da je otkriju, a u samoj srži DNA brenda leži autentičnost, nastojanje i težnja uvijek vrhunskim, inovativnim formulama, baš kao što je i formula i tekstura Luminous Silk pudera koji je već više od dva desetljeća jedna od najčuvanijih tajni visažista.
Armani Glow rutinu predstavila je Face designerica ovog poznatog brenda koja se sastoji od 5 koraka, s naglaskom na besprijekoran ten, koji izgleda prirodno.

Brojne poznate dame koje nemamo prilike susresti često na eventima sa oduševljenjem su upijale brojne beauty savjete te uživale u pomno odabranom Armani meniju koji je za njih pripremio chef Bruno Vokal.

Više o Armani Glow rutini i ključnim proizvodimadonosimo u nastavku.

LUMINOUS SILK  – Najbolje čuvana tajna visažista 

Hvaljena od strane medija i cijenjena od strane struke, LUMINOUS SILK linija nadahnuta je teksturom satenske svile te s lakoćom utjelovljuje filozofiju brenda Giorgio Armani o naglašavanju prirodne ljepote. 

Zanosna i hvaljena linija LUMINOUS SILK sastoji se od pet proizvoda za lice i make-up kista koji čine besprijekoran Armani Glow efekt. 

LUMINOUS SILK- MAKE-UP RUTINA ZA NENADMAŠIV ARMANI SJAJ 

Giorgio Armani predstavlja LUMINOUS SILK make-up rutinu u koracima. Nekada najbolje čuvana tajna među visažistima, poboljšana rutina LUMINOUS SILK sada olakšava postizanje legendarnog Armani sjaja. 

PRIPREMITE 

Prvi korak je priprema kože za nanošenje šminke. Kao baza nanosi se LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER. Nanesite ga vrhovima prstiju i umasirajte u kožu, osiguravajući prekrivanje svakog dijela lica, oko nosa, oko usana, čela i prema vratu. 

USAVRŠITE 

Za postizanje ujednačenog i blistavog tena koristite LUMINOUS SILK FOUNDATION, dostupan u 23 nijanse. 

Prepoznatljivi Giorgio Armani tekući puder prekriva, ujednačava i usavršava ten, za blistav izgled kože. Odaberite savršenu nijansu testiranjem dvije ili tri nijanse na liniji čeljusti, kako biste vidjeli koji se ton najbolje stapa s kožom, a zatim stvorite besprijekoran, ujednačen finiš nanošenjem podloge s Giorgio Armani BLENDER BRUSH BURSH. 

PREKRIJTE 

LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER dostupan je u 11 nijansi, a može se nanositi sam te prije ili nakon podloge za prikrivanje, isticanje ili korekciju. Za besprijekorno prekrivanje podočnjaka, nijansa u tonu breskve neutralizirat će tamne mrlje, dok će nanošenje svjetlije nijanse uravnotežiti tonove i stvoriti savršen završetak. 

ZABLISTAJTE 

Zablistajte uz FLUID SHEER višenamjenski tekući highlighter, bronzer i rumenilo. Dostupan u 7 nijansi, FLUID SHEER doprinosi prirodnom i blistavom izgledu kože. Za isticanje, može se nanijeti na jagodice, kost obrva, iznad usana i na vrh nosa. Ako se nanese ispod tekućeg pudera, FLUID SHEER stvara mekanu, hidratiziranu bazu i suptilan sjaj. Pomiješa li se s tekućim puderom, poboljšava prirodan sjaj kože. 

FINIŠIRAJTE 

LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER dostupan u 8 nijansi omogućuje svestranu primjenu, pritom stvarajući blistav završni izgled. LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER pruža svjež i blistav izgled kad se nosi samostalno ili dugotrajan zdravi sjaj kad se nanese nakon tekućeg pudera. 

LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER; 30ml – 415,00 HRK 
LUMINOUS SILK FOUNDATION; 30ml – 449,00 HRK ; 18ml – 279,00 HRK 
LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER; 12ml – 335,00 HRK 
FLUID SHEER; 18ml – 279,00 HRK 
LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER; 6g – 445,00 HRK 

Armani beauty kozmetika dostupna je ekskluzivno u odabranim Douglas i Mueller parfumerijama, kao i na douglas.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Armani beauty (@armanibeauty)