Ponekad je teško ostati modni guru na visokim temperaturama. Odjeća se mora pametno kombinirati, posebice ako ste cijeli dan u pokretu. Zadnje što želite je da vam odjeća ocrtava tragove znoja i vrućine. Stoga je važno birati lagane, prozračne materijale, ali i naći one koji su i dalje fashionable i trendi. Upravo takva je ova haljina iz Zare koju možete naći ovdje https://www.zara.com/hr/hr/haljina-od-popelina-s-uzorkom-p07875025.html?v1=120136669

Napravljena je od popelina, materijala koji je manje poznat u fast fashion svijetu. Radi se o tanjem pamuku koji nije elastičan, a jako je lagan i prozračan. Ova haljina savršena je za ljetne vrućine i za odlazak na posao te na afterwork druženje.

Zbog šarenog zelenog uzorka savršeno će istaknuti svaku put i boju kose, a sakrit će eventualne mrlje, nabore i slično. Nosite je na visoke potpetice ili balerinke, potpuno je prilagodljiva.

Veže se u struku čime se dodatno naglašva figura, a široki rukavi sežu do lakta i pružaju odličnu podršku za hladnije ljetne večeri ili vjetrovite dane.