6 trikova s kojima ćete izgledati savršeno na svakoj fotki!

Besprijekorne fotografije sa crvenog tepiha potvrđuju da Chopra zna što radi kada pozira. A mi donosimo šest odličnih trikova kojima se ona služi.

Njoj je priroda bila naklonjena, ali ipak je jasno da Priyanka Chopra zna ponešto i o dobroj fotografiji. Od suptilnog namještanja poze do ne tako suptilnog accessoriesa. Ako želimo izgledati na fotografijama poput filmske moramo nabaviti par velikih sunčanih naočala, savjetuje Chopra.  Evo što vam može pomoći da ispadnete lijepo na fotografijama.

Nagnite glavu

Lagano podignite glavu na jednu stranu, umjesto da se okrenete prema glavi kamere. Suptilno kretanje ispred objektiva čini vašu čeljust još definiranijom.

Nakosite malo tijelo

Baš kao što će okretanje vašeg lica naglasiti bradu i jagodice, nakošena poza će vas činiti mršavijima. Priyanka prikazuje ovaj trik stavljajući jednu nogu ispred druge i prebacujući svoju težinu na jednu stranu. Primijetite kako ona također jednu ruku stavlja u džep? To je daleko manje očigledan način da se ruke ne pritiskaju na vaše tijelo.

Iskoristite svoj accessories!

Na gotovo 8 fotografija od 10, vidjet ćete kako Priyanka koristi sunčane naočale. One pružaju trenutak svježine svakom outfitu i skrivaju tamne kolutove ispod očiju. I ako ne znate što učiniti s rukama, pomozite si s torbicama.

Istaknite oči

 

View this post on Instagram

 

InStyle, July 2019.

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Tamnije nijanse imaju tendenciju da zatvaraju oči i čine ih manjim. Umjesto toga, pokušajte ih naglasiti čistom crticom svijetloplave ili ljubičaste nijanse na vrhu kapaka, kao što je to učinila Priyanka. Bonus: Pratite svjetlucavu olovku u unutarnjim kutovima i vodenu liniju kako bi vam oči iskrile kada uhvate svjetlo.

Naglasite usne

Dovoljno je držati se satenskih ili sjanih formula kako bi vašim usnama dale ‘plumped up’ efekt.

ZABAVITE SE

Opustite se i zabavite se. Ako ste stalno zabrinuti zbog grudi ili trbuha ili se pitate jeste li dovoljno vitki, nelagodnost će se vidjeti i na fotografijama. Samo se nasmiješite i učinite ono što u datom trenutku osjećate da je prirodno.

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on


Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar