• Pariški modni brend Paco Rabanne stvorio je kapsulu inspiriranu snažnim
    DNK-om brenda, koja je dostupna isključivo na Zalando platformi.
  • Suradnja Zalanda i Paco Rabannea slavi novu generaciju potrošača luksuza kroz kapsulu koja sadrži 40 komada, uključujući ikonične Paco Rabanne torbe s lancima, suknje, majice i haljine inspirirane diskom u odvažnim bojama.
  • Kapsula oživljena je kroz kampanju u kojoj glume Crystal Murray, Dustin Muchuvitz i Aj Yel, stilizirani od strane Glena Mbana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zalando (@zalando)


13. travnja, 2023 – Zalando, jedna od vodećih europskih online platformi za modu i lifestyle, te inovativna modna kuća Paco Rabanne, lansiraju kapsulu za proljeće/ljeto 23. Sa svojom vizualnom fuzijom živih tonova i dinamičnog dizajna, cilj kapsule je potaknuti osjetila – vid, dodir i zvuk – kroz upotrebu hrabrih boja. Svaki komad je pažljivo osmišljen i izrađen kako bi pružio užitak emocijama i poboljšao osjetilno iskustvo, pozivajući nositelje da probude svoja osjetila i oslobode svoju šarenu stranu.

Kapsula za Zalando sastoji se od 40 komada: 20 ready-to-wear kombinacija, 17 modnih dodataka i tri stila obuće, inspiriranih najvećim uspjesima Paco Rabannea, koji utjelovljuju ikonični dizajn modne kuće. Upotreba metala i izbor inovativnih krojeva pomiješanih sa svijetlim ljetnim bojama snažni su elementi kapsule.

Paco Rabanne kapsula za Zalando oživljava se kroz kampanjske slike u kojima glumi nova generacija talenata, francuska pjevačica i autorica Crystal Murray, DJ i model Dustin Muchuvitz i model Aj Yel. Kampanju stilizira Glen Mban, koji slavi radost igranja s modom kreirajući nove kodove luksuza da bi izrazio individualnu jedinstvenost.

Lena-Sophie Röper, direktorica dizajna i luksuza u Zalandu, kaže: “Kapsula Paco Rabanne predstavlja moćan korak naprijed u našem putovanju prema postajanju odredištem za dizajnersku modu. S našim posebnim iskustvom za dizajnere, donosimo inspiraciju luksuzne mode našim kupcima i povezujemo ih sa našim partnerskim brandovima kroz jedinstveno personalizirano iskustvo. Naša suradnja s modnom kućom Paco Rabanne utjelovljuje ovaj smjer, spajajući kreativnu viziju branda s našim diferenciranim i inspirativnim iskustvom kupnje dizajnerske mode za novu generaciju luksuznih potrošača”.

Kapsula je već ekskluzivno dostupna na Zalandu u svih 25 europskih tržišta od 12. travnja.

Modna kampanja 360° s kreativnim smjerom Flore Bottaro krenula je 11. travnja, a stvorena je u suradnji s agencijom za produkciju Kitten.