Poznata Zagrebačka frizerka i barberica u globalnoj je završnici svjetske nagrade, a o njezinom plasmanu odlučivat će stručni žiri i publika

14. veljače 2023. – Zagrebačka frizerka Sandra Zajec, pionirka hrvatskog barberinga i vlasnica frizerskog salona i barber shopa Cookie, nakon pobjede na razini države i regije, probila se u globalnu završnicu frizerske nagrade Keune Hairstylist Awards ’22/’23 i to u kategoriji Barber Boss. Ovaj je rezultat tim važniji jer o pobjednicima nacionalne, regionalne i globalne razine odlučuje stručni žiri sastavljen od frizerskih autoriteta svjetske klase.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Keune Hrvatska (@keunehaircosmetics_hr)

Osim žirija, rad Sandre Zajec ocjenjivat će i javnost. Sandra je jedna od 100 odabranih čiji su radovi ušli u Crowd Magnet, dodatni dio natjecanja za nagradu publike, a o pobjedniku će odlučivati glasovi posjetitelja web stranice Crowd Magnet Keune Hairstylist Awards ’22/’23. Glasati možete sve do 2. ožujka, a to je ujedno i prilika da osvojite poklon kutiju Keune X Stieglitz.

Sandra i njezin salon Cookie rade s Keune proizvodima pa je Sandra na taj način već dio velike i kreativne Keune globalne obitelji, a uspjeh na natjecanju samo potvrđuje da svoj posao radi jako dobro.

Prestižno natjecanje

Keune Hairstylist Awards je globalno natjecanje frizera koje organizira svjetski kozmetički div Keune. Keune Hairstylist Awards ’22/’23, okuplja vrhunske svjetske frizere koji se natječu za vrijedne nagrade i titulu najboljeg u jednoj od četiri kategorije: Barber Boss, Unleashed Creativity, Color Explosion i Signature Style.

Stručni žiri okuplja međunarodno priznate pojedince iz industrije kao što su Joeri Rouffa, James Beaumont, Daniel Yap i Mark van Westerop. Osim njih, tu su još i drugi stručnjaci te prošlogodišnji pobjednici kategorija, a žirijem predsjeda Keuneov CEO Eelco Keune.

Ovogodišnja novost u natjecanju Keune Hairstylist Awards je Crowd Magnet, dodatni dio natjecanja za nagradu publike. Keuneov žiri odabrao 100 posebno inspirativnih kandidata i njihovih radova koji se natječu, a o pobjedniku ove posebne kategorije će odlučivati glasanje javnosti.

Globalne pobjednike četiriju kategorija očekuju privlačne nagrade: lijepo dizajnirano priznanje koju mogu izložiti u svom salonu, Keune proizvodi u vrijednosti od 1000 eura, putovanje u Nizozemsku na poseban masterclass, upoznavanje s Eelcom Keuneom i ulaznice za sljedeći Keuneov event za cijeli salon.

Ovim natjecanjem Keune pruža priliku talentiranim frizerima diljem svijeta da pokažu svoju kreativnost i umijeće. Uz hrabre kategorije za stiliziranje, kreativnost, pa čak i javnu nagradu, svaki frizer na svijetu dobiva priliku biti u središtu pozornosti i pokazati svoje umijeće.

Promocija struke i edukacija mladih

Poznata kao iskusna frizerka i barberica, Sandra Zajec svojim znanjem i iskustvom uvelike pridonosi napretku i promociji frizerske i barbering struke u Hrvatskoj. Cilj joj je kroz svoj rad pomicati granice ne samo u struci, već i u modnoj industriji te mladim barberima prenositi znanja i nove vještine kroz frizerske i barbering edukacije, dižući barbering na jednu sasvim novu razinu na kojoj se kreativnost i vještine isprepliću.

Sudjelovanjem na natjecanju Keune Hairstylist Awards ’22/’23, Sandra je dokazala kako barbering u Hrvatskoj, baš kao i u svijetu, unatoč svojim vrlo tradicionalnim korijenima, ima neiscrpan potencijal za kreativnost, fluidnost i razvoj.