Kako ljubavna veza dobiva na stažu, tako se partneri sve bolje poznaju i osjećaju ugodno jedno uz drugo. Toliko ugodno da s vremenom zaboravimo na trud koji smo polagali na početku veze. Bilo da želite probuditi stare strasti ili se pokazati svom partneru u drugačijem izdanju, ovi kompleti zasigurno će vam donijeti željenu reakciju.

Korzeti

Ovaj odjevni komad seže u daleku prošlost, čak u 16. stoljeće, a obično je povezan uz izuzetno neugodne i uske modele u kojima su žene jedva disale, a ponekad i padale u nesvjest. Neki izvori govore da su ih čak i muškarci nosili kako bi popravili držanje. Danas mnoge žene u svojoj kolekciji imaju barem jedan model, a obično se radi o udobnim i rastezljivim materijalima koji lijepo prate žensku figuru. Klasičan crni korzet nosit ćete u mnogim prilikama, a uz sexy dodatke bit ćete prava pojava i u spavaćoj sobi. Moderni su o oni u gotičkom stilu, a ako želite biti sigurni da ćete izabrati pravi, brojne modele možete kupiti online pa ih tako odabrati zajedno sa partnerom.

Halteri


Ovo je komad sexy rublja kojem većina muškaraca ne može odoljeti, priznali to ili ne. Mnoge žene koje ih nisu do sada nosile muku muče kako ih staviti. One malo stručnije otkrile su nam da se halteri provlače ispod gaćica i tek onda kad se na njih pričvrste najlonke. Možete ih nabaviti od raznih materijala poput kožnih, čipkastih, s volanima ili satenskih te u raznim bojama. Za wow efekt svakako se pobrinite da su gaćice i najlonke u istoj boji/dizajnu. Isto tako možete odabrati one sa više vezica ili manje. Ako ćete ih koristiti samo po doma onda su dovoljni oni sa 4 kvačice, a ako ih poželite nositi u izlasku odaberite s više kvačica koje pomažu da sve ostane na svom mjestu. Prilikom kupnje obratite pažnju jer se obično posebnu kupuju halteri, a posebno gaćice, najlonke i ostalo rublje.

Kostimi i uniforme


Možda vas vaš partner već dugo nagovara na „role play“ ili vam je već sto puta ispričao svoju fantaziju u nadi da će se ostvariti? Možda ponekad želite izaći iz svojih svakodnevnih uloga i zaboraviti na stvarni svijet? Nema boljeg načina nego u spavaću sobu unijeti dašak improvizacije i glume. Ovi kostimi u tome će vam zasigurno pomoći! Ukoliko do sada niste pokušavali ovakvu vrstu predigre, bilo bi dobro kratko porazgovarati s partnerom prije kako biste postavili granice i očekivanja da vam oboje bude ugodno i zabavno.
Foto: Libido.hr, Lovebox