Donosimo najave koje će vas rasplesati za TV program TV1000 za ostatak veljače, 2023.

Step Up
Četvrtak 23. veljače u 19:00

Žanr: Krimi/ drama/ glazba

Redatelj: Anne Fletcher

Glumci: Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De’Shawn Washington

Godina: 2006

Zemlja: SAD

Tyler Gage je većinu svog života imao probleme sa zakonom. Nakon što se ponovno nađe na sudu, osude ga na 200 sati društveno korisnog rada koje provodi brišući podove na Umjetničkoj školi u Marylandu. Tyler privuče pažnju Nore, nadarene studentice baleta koja pokušava uklopiti hiphop pokrete u svoje klasične plesne točke. Usprkos nedoumicama školske uprave, Nora nagovori Tylera da se udruži s njom u velikom razrednom projektu.


Step Up 2
Petak 24. veljače u 19:00

Žanr: Drama/ glazba/ romansa

Redatelj: Jon M. Chu

Glumci: Robert Hoffman, Briana Evigan, Adam Sevani, Danielle Polanco

Naslov originala: Step Up 2: The Streets

Godina: 2008

Zemlja: SAD

Andie je perspektivna plesačica, ali jednostavno se ne može odreći svog starog života. Pred najpopularnije underground plesno natjecanje u Baltimoreu Andie udružuje snage s vrhunskim plesačem Chaseom. Ako Andie, Chase i njihov talentirani tim neprilagođenih plesača mogu osigurati mjesto u vrhu na The Streets, možda i problematična pridošlica napokon može ostvariti svoje snove.

Step Up 3
Subota 25. veljače u 19:00

Žanr: Drama/ glazba/ romansa

Redatelj: Jon M. Chu

Glumci: Sharni Vinson, Rick Malambri, Adam Sevani, Alyson Stoner

Godina: 2010

Zemlja: SAD

Urbani ulični ples postaje globalno popularan u ovoj uzbudljivoj priči s nevjerojatnim plesnim pokretima. Plesna ekipa House of Pirates suprotstavlja se svojim dugogodišnjim rivalima House of Samurai na nadolazećem World Jamu. U
uzbudljivoj i energičnoj plesnoj borbi protiv najboljih svjetskih hiphop plesača, ovaj obračun s visokim ulozima zauvijek će promijeniti njihove živote.