ISTI VOLUMEN: NOVA BOJA.

Lash Clash maskara lansirana 2022. jedna je od najvećih Yves Saint Laurent beauty make-up uspješnica. Čini ju jedinstvena kombinacija: veliki volumen i bogati crni pigmenti.

U 2023. Yves Saint Laurent beauty predstavlja potpuno novu Lash Clash maskaru u smeđoj boji.

Veliki volumen. Odvažan efekt.

Istaknite vaš stav i naglasite volumen vaših trepavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

INOVATIVNA MASKARA ZA VOLUMINOZNI EFEKT:

  • DO 200% VOLUMENA*
  • INTENZIVNE COUTURE BOJE
  • POSTOJANA DO 24 SATA**
  • OTPORNA NA RAZMAZIVANJE
  • DVOSTRUKA STOŽASTA ČETKICA

FORMULA ZA VELIKI VOLUMEN.

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.

POSTOJANI INTENZIVNI VOLUMEN DO 24 H*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti omogućuju gustoj, no kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutačno učini trepavice gušćima, sloj po sloj. U samo pet poteza Lash Clash dodaje do 200% volumena* i stvara šokantni, predimenzionirani dojam. Uz formulu koja je postojana do 24 sata**, taj će dojam trajati bez obzira na to kako provodite svoj dan.

NOVA ZAVODLJIVA SMEĐA NIJANSA

Pomičući granice miješanjem žutih, crvenih i crnih pigmenata kako bi se stvorila savršena smeđa boja, nova nijansa Lash Clash obećava da će biti ultimativni odabir onih koji žele veliki volumen i prirodan finiš. Odmičući nas od overnoir crne, smeđa maskara nudi točku razlike, novu izjavu stila za žene koje se usuđuju isprobati nešto drugačije s bojom koja daje intenzitet i dubinu.

Odvažna i moderna ova maskara djeluje svježe i drugačije. Veliki volumen za naglašeni izgled trepavica uz univerzalnu smeđu koja će prirodno naglasiti privlačnost pogleda.

* INSTRUMENTALNI TEST, 25 ŽENA, NAKON 5 NANOSA

** POTROŠAČKI TEST, 98 ŽENA

POVEČAJTE VOLUMEN VAŠIH TREPAVICA.

ISPROBAJTE NOVI LASH CLASH LOOK.

Jeste li spremni za Lash Clash? Otkrijte 5 različitih načina za postizanje velikog volumena:

  • Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka. Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van.
  • Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.
  • Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.
  • Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.
  • Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice