Dirljiva dramska serija o ljubavi i gubitku Voli me (Love Me) postala je neočekivani ljubavni hit godine! Ova australska serija saga je o obitelji, ljubavnim odnosima i prijateljstvu sa srpskom glumicom Bojanom Novaković u glavnoj ulozi. Obje su sezone serije Voli Me (Love Me) na Pickbox NOW!

MALA OBITELJ, VELIKI GRAD

Katkad iznimno humoristična, ova dramska serija bavi se modernim ljubavnim problemima triju članova obitelji Mathieson koji žive u Melbourneu. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njezinim oblicima. Također, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako nedostatni i podjednako predivni.

SJAJNA GLUMAČKA POSTAVA NA ČELU S BOJANOM NOVAKOVIĆ

U glavnim su ulogama srpska glumica Bojana Novaković (Birds of Prey, I, Tonya, Generation Um) kao Clara i Bob Morley (The 100, Neighbours) kao Peter. Sjajnu glumačku postavu upotpunjuje i Hugo Weaving (V for Vendetta, Matrix, Lord of the Rings, The Hobbit) kao Glen te Shalom Brune-Franklin (Line of Duty) kao Ella. Svi su likovi živopisno detaljizirani i dobro odglumljeni, s Clarom koja je najdinamičnija. Novaković je oživjela Claru na ljubazan, a istodobno tvrdoglav način te ćete se u njezin lik zaljubiti, piše The Guardian.

DUHOVITA, SOFISTICIRANA I ISKRENA

Pametno uravnotežena između bijega od stvarnosti i realizma, ova serija dovodi u pitanje naša uvjerenja o ljubavi dok im svima udovoljava. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova sočna australska serija naša je topla preporuka jer je zaista ljubavni hit godine! Obje sezone serije Voli me (Love Me) gledajte na Pickbox NOW.