Samo nekoliko noći nas dijeli o Noći Vještica i svi razmišljamo o tome što obući tu večer. Iako se Noć Vještica uglavnom smatra dječjom zabavom, istina je i da se mnogi odrasli vole maskirati jer svi volimo fantazije i zabavu. Slučajnosti li, to je razlog zašto volimo i seks.

I seks i Noć Vještica omogućuju nam da istražimo maštarije te uživamo ispod popluna. Pa što onda može biti bolje od kombinacije to dvoje. Dodate li u priču vodećeg svjetskog stručnjaka u području seksa LELO i dobit ćete najzabavnije seksualno iskustvo ikad. Uz to, imat ćete i materijala za ispričati prijateljicama na kavi i nasmijati se od srca ako stvari krenu nepredviđenim.

 Kako različite vrste seksualnih igara mogu poboljšati vaš seksualni život?

Igre u spavaćoj sobi mogu biti izuzetna i iznimno erotična praksa za one koji imaju bujnu maštu i ne plaše se eksperimentirati svojim seksualnim identitetom. Način je to i na koji možete svoj interes oživjeti u spavaćoj sobi i prenijeti ga partneru. Igre nisu samo alat ili interes koji spaja partnere, one su sjajan način kako podići razinu uzbuđenosti i održati zanimanje jer su scenariji neograničeni.

No, sigurno se pitate zašto bi se netko išao oblačiti samo kako bi ga partner razodjenuo kasnije zbog seksa? Dio je to predigre koja obogaćuje seksualno iskustvo. Ne radi se toliko o maskiranju ili uživljavanju u lik, već o tome da se osjećate hrabrije, više seksi i privlačno, te time osigurate više uzbuđenja za oba partnera.

Za početnike koji su pomalo sramežljivi ili nesigurni, kostimi su “siguran” ulaz u eksperimentiranje. Isprobajte manje zastrašujuće verzije – igrajte se liječnika i medicinske sestre, ili superheroja i zlikovca. Osjećate li se slobodnije, upustite se u istraživanje BDSM igri s malom pomoći različitih igračaka. No, u svakom slučaju, vodite jednaku brigu o položajima kao i kostimima. Atmosferu možete dodatno podgrijati time što ćete odabrati kostim ili bilo koji dodatak kostimu koji ćete onda kasnije ponijeti sa sobom u krevet.

Slojevi i spremni ste za čitavu noć stenjanja

Mumija kao seksi inspiracija za jezivo dobar provod u krevetu? Da, da i da! Ponekad je dobro biti usporeniji, a ovo je kako ćete to postići. Jedan partner kleči na rubu trosjeda, dok njihov partner penetrira odostraga. Održava li se savršena ravnoteža, partner koji je na vrhu će moći stajati više- manje mirno držeći drugog partnera za gležnjeve dok se on pokreće naprijed nazad na potkoljenicama  dok prebacuju težinu. Moguće je da će vam trebati nekoliko pokušaja prije nego li usavršite tehniku, ali bez muke nema nauke! Stisnite zube i ponavljajte koliko god puta je potrebno.

Vještičja posla

Prve slike vještica najčešće su prikazivale golima, što nije iznenađujuće kad se uzme u obzir činjenica kako su akademski krugovi u to doba smatrali kako postoji veza između seksualnosti i zla. Čak i danas, scene seksa u mnogim serijama i filmovima uključuje elemente koje povezujemo s vješticama. Stoga, zašto ne biste tako nešto isprobali u spavaćoj sobi. Unesite malo magije u krevet koristeći SMART WAND masažeru srednje veličine istovremeno stimulirajući klitoris i bazu partnerovog penisa dok jašete u noći, a pogled će začarati vašeg partnera!

Okrenite partneru svijet naglavačke

Šišmiši su neizbježni motiv Noći Vještica, pa zašto ih ne bi ugostili u svojoj spavaćoj onda tu večer.  Zašto bi se samo neživi zabavljali?!? Želite li isprobati ovu pozu, bit će vam potrebna pouzdana barska stolica, malo praksa i povjerenje u partnera koji vas prima ispod svog krila i nosi težinu vas oboje. Ako vam ovo nije primamljivo, uživajte u senzualnom grickanju i ljubljenju vrata koje ćete uključiti u svoj ritual vođenja ljubavi. Samci, nema straha. Čak i vi možete isprobati svoju verziju šišmiša koristeći se soničnim valovima.

Maškare

Nitko ne voli dosadu u spavaćoj sobi. Uvijek je zabava je uvijek slađa. Pa zašto ne biste probali se zabaviti sa slatkišima. Upotrijebite ih u oralnom seksu. Igrajte se s glatkim okruglim slatkišima. Držite slatkiš jezikom uz donji dio spolnog organa partnera i ustima ga pomičite gore dolje. Sladić iskoristite kao prsten za penis I navalite. A ako ste više ljubitelj čokolade i rock’n’rolla, prisjetite se priče o frontmenu jednog od najvećih rock bandova i zloglasnoj Mars čokoladici.

U konačnici, imajte otvoreni um i budite kreativni. Isprobajte sve što vam padne na pamet. Iskoristite ovu noć za istraživanje svih neizrečenih želja. U skladu s time, najbolji savjet koji vam možemo dati jest da istražujete svoj um i sklonosti. Isprobavanje različitih vrsta seksualnih igara, za zabavu ili kao društveni moment, ili kao način povezivanja sa svojom pravom prirodom, je pozitivna stvar i nešto što LELO potiče. Ali uvijek imajte na umu: zaštitite se!