Novi singl Vjeke Ključarića potpisuje Predrag Martinjak, autor brojnih hitova domaćih izvođača. Vjekova suradnja s Predragom krenula je još 2016. godine kada je Vjeko sudjelovao na The Voiceu Hrvatska, te je kao jedan od mladih glasova popularnog HRT-ovog glazbenog showa s Predragom radio na obradi pjesme Dine Dvornika „Biti sam” koja je završila na vinilu „Zimzeleno A novo – specijal Dino Dvornik”. Ovaj dvojac od onda se aktivno druži, a jedan od njihovih susreta rezultirao je novim singlom „Neobranjivo“.

Vjeko objašnjava:

“Predragov rad izuzetno cijenim te se uvijek razveselim kada mi Peggy dođe s nekom novom idejom za suradnju. Ovo je prva pjesma koju smo odlučili zajedno objaviti , no moram priznati da je ovaj projekt krenuo tako da smo radili na potpuno drugoj skladbi.

Tijekom snimanja te druge skladbe u studiju, Peggy mi je u jednom trenutku pustio „Neobranjivo“ i pitao me što o njoj mislim, a ja sam na nju kompletno odlijepio i odmah je poželio snimiti. Kako mi se pjesma svidjela na prvu, u deset minuta smo snimili demo i zaključili da je najbolje da s tom pjesmom odmah idemo van.“, rekao je Vjeko.

Spot za pjesmu je radio tim „Gržinčić Creative Visuals” iz Rijeke s kojima Vjeko također često surađuje. Vjeko dodaje:

Njihov originalni i retro sinopsis za spot jako me se dojmio te vjerujem da se idealno uklapa u priču novog singla. Na setu spota sam se osjećao kao da, u najmanju ruku, snimamo holivudski film. Radnja spota je smještena u 1940-e, a spot je sniman u rustikalnoj idili otoka Krka u Resortu Osma. Ana Nikačević je napravila savršen styling i cijela ekipa se jako potrudila. Prezadovoljan sam pjesmom i spotom te jedva čekam vidjeti reakciju publike i naravno otpjevati ju uživo.