Zagreb, 6. rujna 2021. – Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi predstavlja već dobro poznatu Legendarnu Rasprodaju koja počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. u večernjim satima.

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 60 % na proizvode s redovnim cijenama i na one koji su već bili sniženi u posljednjih 30 dana te otkriti raznoliki asortiman od preko 280.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka te više od 1.000 različitih brendova sa svih strana svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vivre.hr (@vivre_hr)

Prošlogodišnja Legendarna Rasprodaja oborila je sve rekorde jer je na 9 tržišta ostvareno više od 60.000 narudžbi, što je Vivreu donijelo prihod od preko 4 milijuna eura. S obzirom na tržišne pokazatelje i rast online kupovine u kategoriji namještaja i dodataka za uređenje doma na svim tržištima na kojima je Vivre prisutan – uključujući i hrvatsko – od ovogodišnje kampanje očekuje se da bi mogla biti još uspješnija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vivre.hr (@vivre_hr)

Svi oni koji žele preurediti svoj dom sa stilom i stvoriti legendarno okruženje za uživanje ove jeseni ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer za vrijeme trajanja ove kampanje mogu očekivati promotivne cijene proizvoda iz svih kategorija: Namještaj, Uređenje doma, Kuhinja, Sobni tekstil, Rasvjeta, Kupaonski pribor, Pribor za domaćinstvo, Tepisi, Vrt te Stil života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vivre.hr (@vivre_hr)

Zahvaljujući opciji proširene stvarnosti (AR) koja olakšava odabir proizvoda, svi će posjetitelji online trgovine Vivre.hr i Vivreove aplikacije prije kupnje moći testirati nekoliko stotina komada namještaja i dekoracija u digitalnom obliku kako bi vidjeli njihov izgled u prostoru. U slučaju da odabrani proizvodi ne odgovaraju u potpunosti njihovom stilu, svaki Vivreov kupac može iskoristiti uslugu besplatnog povrata unutar 30 dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vivre.hr (@vivre_hr)

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj, a svi detalji o Legendarnoj Rasprodaji mogu se saznati na www.vivre.hr/legendary/