sanitar
18. svibanj, 2016. – Savršen osjećaj je imati uredan i blistav dom u koji nam je pravi užitak se vratiti. Svaka prostorija u našem domu zahtijeva drugačiju brigu zbog različitih površina i različitih potreba prostora. Kupaonica je mjesto koje je izloženo neprestano vlazi i toplini, a zbog stalnog korištenja se stvara kamenac od vode zbog kojeg naše sanitarije ne blistaju i potrebno im je vratiti sjaj. Osim čiste kupaonice, ono što je posebno ugodno je kad ta kupaonica i miriše na svježinu, a prije svega je kvalitetnim sredstvom za čišćenje osigurana dezinfekcija i potpuna sigurnost od bakterija. Ukoliko je i wc školjka u istoj prostoriji, imamo još više
posla oko osiguravanja higijenski zadovoljavajuće razine. Za sve postoji rješenje i kako ipak ne bismo proveli previše vremena čisteći taj dom umjesto uživajući u odmoru i ugodnim druženjima, potrebno je isplanirati brigu o održavanju doma.

Kako vratiti sjaj keramičkim pločicama, umivaoniku i ostalim elementima u kupaoni, kako osigurati najbolje za našu oazu opuštanja? Za to je potrebno malo vremena za organizaciju i visokokvaliteni proizvodi kao saveznici u borbi protiv bakterija i nečistoća! Labud i Meteor prava su riznica takvih proizvoda. Iz bogate ponude za blistavu kupaonicu preporuka je Sanitar 3u1 i wc Sanitar active gel.

Sanitar je već dugi niz godina osvojio povjerenje brojnih kućanstava kao sredstvo broj 1 u Hrvatskoj za čišćenje kupaonice. Čak 99,99% bakterija dokazano ubija upravo Sanitar te učinkovito uklanja tvrdokorni kamenac i prljavštinu te dezinficira površine, a sve to bez neugodnih mirisa koji znaju biti karakteristični za slična sredstva. Jedinstvena formula bez klora djeluje blago na površinama koje se čiste, a sanitarijama osigurava vrhunsku čistoću i dugotrajni sjaj. Upravo zato je Sanitar broj 1!

Za potpunu higijenu i čistoću WC školjke WC Sanitar active gel najbolje je rješenje jer uklanja 99,99% bakterija, osigurava potpunu higijenu WC školjke, otapa kamenac i hrđu, čisti i osvježava te djeluje ispod vode. Sanitar 3u1 ubija bakterije u 60 sekundi i otapa kamenac, dezinficira, ugodnog je mirisa i sjaja.

Saznajte zašto je Sanitar kralj kupaonice i čistite s osmijehom uz Labud i Meteor! Više na www.labud.hr