Prvi jesenski trendovi stigli su na police Springfieda. Donosimo kratki pregled ključnih komada kojima ćete savršeno kreirati svoj casuallook i ponosno nositi sezonske trendove.

BACK TO CASUAL

Još jednu sezonu za redom stilska različitost glavni je lite motiv Springfielda. Glavni protagonisti jesenske kolekcije su komadi u crvenoj, plavoj i khaki boji.

Springfield ženska kolekcija za jesen odiše neodoljivim detaljima kojima ni jedna mlada trenseterica neće odoljeti. Dominantne boje jesenske kolekcije za žene su neizostavna crvena i plava u kombinaciji sa kaki bojom. Jeans u režiji traperica, jakni i traper haljina preuzima glavnu ulogu ženskeSpringfield kolekcije. Ključni detalji ove kolekcije su prugice na majicama, džemperima i suknjama te zakrpe inspirirane vojnim elementima.

Ovu sezonu ne možemo zamisliti bez must have suknji s vertikalnim prugicama i dugmadi, trapericama s bočnim džepovima, džempera s detaljima čipke te maxibomber jakne s kontrastnim ovratnicima.

Za njega, Springfield je ove sezone izabrao indigo boju kao glavni element koji čini savršeni kontrast sa crvenom i kaki bojom. Za svakog urbanom muškarca koji pazi na svoj izgled, Springfield predstavlja pregršt modnih poslastica; od traperica koje dolaze u svim varijantama – od onih sa zakrpama i efektima preko košulja koje možete pronaći u velikom broju različitih tkanina i dizajna pa sve do jakni koje će svakom muškarcu pružiti osjećaj udobnosti i stila.

MIX& MATCH

Dolaskom rujna dolazi i novi svijet kontrasta u Springfield ormar. Glavnu ulogu za trendi jesen preuzimaju kontrastne boje, slojevitost te cvjetni uzorci. Za Springfield IT girl ove jeseni će se pobrinuti ružičasta nota koja će pružiti savršeni balans sa crnom koja je ključni pozadinski ton. Za lepršavu jesen su zaduženi cvjetni vezovi koji preplavljuju sve ženske komade te donose dašak razigranosti.

Kao ultimativni hit ove sezone izdvajamo parke i jakne s detaljima ovce koje pružaju savršeni balans urbanog i ležernog stila.

Sličnim slijedom boja u odnosu na prethodnu kolekciju, ove sezone, kesten, kaki i plava čine hit ove jeseni. Za bezbrižne jesenske dane Springfield je kreirao veste koje je učinio posebnima pomoću grafike i izbjeljenih boja kao što su ružičasta i kesten boja.

DAILY SMART

Za urbani poslovni stil Sprignfield je kreirao kolekciju DAILY SMART.  Poslovne žene će ove jeseni uživati u odjevnim komadima koji dolaze u svim nijansama sive te mornarsko plavim tonovima. Kao poznati urbani brand, Springfield je učinio poslovnu odjeću zanimljivom i posebnom raznim printevima na haljinama i suknjama koji daju dašak urbanog stila.

Za Springfield muškarca, poslovna kolekcija daje ozbiljnu notu, ali ne odustaje od casual duha branda. Sako preko džempera ili košulje su novi stilski savjeti koje ova kolekcija donosi u kombinaciji s paletom formalnim hlačama.