Ekspanzija BIPA trgovina se nastavlja i to već sa 95. po redu, a uz novi stil i novo uređenje nudi i brojne popuste povodom otvorenja

Zagrebačko naselje Borongaj od danas je „bogatije“ novom BIPA poslovnicom. Riječ je o ukupno 95. BIPA trgovini u Hrvatskoj, a još jednoj koja je uređena po novom konceptu, kojeg prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, pa je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrial stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Prateći slogan „Uljepšaj si dan“ nova BIPA na Borongaju, ulica Milana Pavelića 1a, nudi odličan izbor  parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva.

Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane BIPA u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i BIPO KLUB  program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom od  d o 3 godine.

Povodom otvorenja BIPE na Borongaju do 15.10.2017. kupcima su na raspolaganju i mnogobrojni popusti i akcije. Naime,  odabrani proizvodi su do navedenog datuma sniženi u 1/2 cijene, a na sve parfeme i parfemske setove aktualan je i popust od 30%! Akcija vrijedi samo u poslovnici BIPA Bogongaj, Milana Pavelića 1a i ne zbraja se s ostalim akcijama i pogodnostima. Na dio proizvoda iz asortimana u tijeku su i slavljenički popusti povodom 10 godina poslovanja BIPE u Hrvatskoj.