Modeli sezone koje morate ove sezone imati u ormaru su špagerice i platfromice. One su predmet žudnje svih ljubiteljica mode, naročito ako vam je potreban predah od tankih visokih peta, a želite zadržati atraktivan i zanimljiv izgled.

Osim što su izuzetno ugodne, i špagerice i platformice su neočekivano lagane za nošenje. Materijali od kojih su napravljene usklađeni su s pritiskom stopala što olakšava hodanje. Visina potplata idealan je poligon za dizajnerski pečat svakog modela, pa se tako u kolekciji Planet obuće mogu pronaći špagerice i platformice s potplatom u različitim bojama, te zanimljivim svjetlucavim i kolorističkim tkanjima.

Popularne modele ove ljetne obuće dolaze u kombinacijama s punom petom, dvostrukom ili trostrukom teksturom s uzorcima, u sjajnim i mat nijansama, kao i u raznim oblicima. Dodaci poput remenčića ili vezica čine još ženstvenijima, te se zato lako mogu kombinirati za svakodnevne, ali i večernje stylinge.

Modeli iz nove kolekcije za proljeće 2017. dostupni su u svim prodavaonicama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike, te putem web shopa Planet obuće.