Glumica Bojana Gregorić Vejzović je postala princeza, Ivica Skoko joj je skrojio savršenu haljinu, a Ella Dvornik piše o svom putovanju života

Ljepši i sunčaniji dani ostavljaju više prostora za nove izazove. Buđenje tijela znači i svježinu duha, a za taj je potez prethodno potreban dobar detoks.  Kako ga postići i što učiniti da izbjegnemo proljetni umor i da se pokrenemo, putem inspirativnih i zanimljivih članaka donosi novi broj BC Mag-a kojeg izdaje BIPA.

Detoks na svim temama  – od kozmetičke torbice do novih beauty ideja, od novih trendova do novog i zdravijeg načina prehrane, od kućnog wellnessa pa do prijedloga aerobnih vježbi koje će potaknuti organizam na čišćenje od toksina.

Male tajne svoje ljepote i sreće s čitateljima proljetnog broja BC Mag-a podijelila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je uljepšala  naslovnicu magazina. Za ovo veselo i zabavno modno snimanje  bio je zadužen tim pravih profesionalaca: stajling potpisuje Ivan Friščić, make up Saša Joković, a frizuru je uredio Miro Majhen. Naslovne fotografije snimila je Jelena Balić, a one iza scene snimio je Marko Mihaljević. U svilenim haljinama nježnih pastelnih boja, koje su djelo dizajnera Ivice Skoke, Bojana je zasjala kao prava princeza.

Da je detoksikacija stvar osobnog odabira piše blogerica Ella Dvornik, koja svoje metode opuštanja i odmora pronalazi u mnogobrojnim putovanjima, te dio tih doživljaja prenosi i na stranicama BC magazina.

S obzirom da je prehrana ključna stvar detoksikacije, BC Mag donosi inspiraciju u Alnatura bio hrani za zdrave obroke i grickalice koje osiguravaju dovoljno energije za cijeli dan, a istovremeno će uravnotežiti prehranu i očistiti organizam.

Tiskani primjerak dostupan je u svim BIPA poslovnicama i besplatan je za sve BIPA Card kupce, a za sve one koji ne posjeduju BIPA karticu cijena časopisa iznosi 3,90 kn.