matej-i-r3

Dvojica dvadesetogodišnjaka opako su zakoračili u svijet internacionalne elektronske glazbe. Do sada su radili za mnoge svjetske zvijezde te za izdavačke kuće poput Nizozemskog Spinnin’ Recordsa, trenutno jedne od najjačih izdavačkih kuća za elektronsku glazbu i londonski Toolroom Records.

Matija Škalić i Matej Matijević ambiciozno su krenuli u projekt nazvan “ClubTV” od čiste nule, sa već prethodnim znanjem iz snimanja i video produkcije, a unazad pola godine na spisak svojih videa uspjeli su staviti imena poput Ferreck Dawna, Mark Knighta, Bingo Playersa, zagrebačkog dj-a Matrode, R3haba i mnogih drugih.

Posljednji video napravljen je upravo za R3haba u 75. najboljem klubu na svijetu, dubrovačkom Revelinu te s njim svoje ime ucrtavaju na kartu najboljih party videa. O čemu je riječ možete pogledati u videu: https://www.youtube.com/watch?v=elhxiqP0FMs

Trenutno je u izrazi veliki video projekt kojim će spojiti turističku razglednicu iz Dubrovnika uz kadrove nastupa jednog od najboljih svjetskih DJ zvijezda Fedde Le Granda u dubrovačkom Culture club Revelinu. Video je sniman 8 dana po Dubrovniku i okolnim otocima te tri večeri za redom tokom Revelin festivala koji se održavao prije dva vikenda. Premijera videa će biti krajem rujna.