majčin dan

Bliži se Majčin dan! Najljepša životna uloga je upravo ta – biti majka. ‘Život ne dolazi s priručnikom, nego s majkom’ i zato – za sve što ste postali i ostvarili, zahvalite svojoj majci. Kada su majke u pitanju zaista nema toga što ne bismo napravili da im vratimo osmijeh na lice. I ove se godine pobrinite da sve prođe u znaku zahvalnosti, ljubavi i pažnje i da im pokažete koliko vam je do njih stalo i koliko vam znače.
Pitate se koji će poklon vaša žena, majka – kraljica zauvijek pamtiti ili kako ćete na najbolji način izazvati najnježnije emocije kod vaše jedne i nezamjenjive? Počastiti možete i one majke koje su vam najbolje prijateljice, bez kojih ne možete zamisliti život.
U nastavku donosimo najbolje ideje za nezaboravan Majčin dan koji ćete zauvijek pamtiti. Doznajte zašto baš SelectBox poklon paketi predstavljaju savršen spoj romantičnog, lijepog i neponovljivog i zašto je idealan baš za svaku majku!

Počastite svoju najdražu luksuznim wellness opuštanjem!

Počastite svoju najdražu ženu, majku, kraljicu, sestru ili prijateljicu luksuznim wellness opuštanjem. Poklonite im odmor dostojan svake majke ili one koja će to tek postati!

Za bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog života rješenje možete pronaći u Wellness Villetta Phasiana u Fažani! Opustite svoje tijelo i um u intimnom spa-wellnessu, čiji potpuno privatan spa-prostor nudi opuštanje u finskoj sauni, jacuzziju ili izbor masaže po želji. Relax tretman uz čašu šampanjca i romantičnu večeru sigurno zvuči baš kao nešto što joj već dugo treba. Možete joj priuštiti i opuštajuće tretmane Wellness centar Coner i otvoriti joj vrata prave male bajke za odrasle. Zajedno uronite u potpuno novu dimenziju života uz aromamasaže, parafinske kupke i saune u kojoj ćete moći pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora od svakodnevnog ritma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Villetta Phasiana (@boutiquehotel_villettaphasiana)

Pokažite svoju ljubav!

Pripremanje posebnog jela na majčin dan poseban je užitak, no želite li stvarno kuhati? Ove godine priuštite svojim najdražim majkama nezaboravno gastro iskustvo. Počastite ih ručkom ili večerom u restoranu po izboru, u kojem možete zajedno uživati u nezaboravnim trenucima i to u gastro avanturi u tri ili četiri slijeda. Jedna od opcija može biti Restoran Hotel Amfiteatar ili Bistro Yacht Club s uvijek svježim idejama i bojama jela uz koje vam ne preostaje vam ništa drugo nego uživati!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bistro Yacht Club (@bistro_yachtclub_opatija)

Pokažite joj ljubav, koja kako kažu ide kroz želudac – odvedite svoju majku, suprugu, sestru ili prijateljicu i nezaboravno se provedite slušajući zvukove valova i gledajući čisto Jadransko more.

Na putovanje – daleko od kućnih uloga i odgovornosti!

Sjećate li se kada je vaša majka posljednji put bila na odmoru? Kada je zadnji puta bila bez briga, na odmoru bez kućanskih obaveza, kuhanja, čišćenja, spremanja? Upravo zato priuštite joj odmor u oazi užitka na kojem joj je glavni i jedini zadatak bezuvjetno opuštanje i punjenje baterija do maksimuma.

Pravo rješenje potražite u Hotelu Kaštel u Motovunu, čiji će dobro opremljeni hotelski wellness-centar i jutarnja kavica probuditi sva osjetila. Možete posjetiti i Hotel Korčula de la Ville koji uz gastro delicije i bogatu opremljenost nudi jedinstveni pogled na Pelješki kanal i spektakularan zalazak sunca. Sigurni smo da će se opustiti i uživati u kombinaciji bogate tradicije i prirode.

Majčin dan je prilika da sve majke razveselite poklonom i na taj način im pokažete koliko su one u vašim očima vrlo važne i cijenjene. Podsjetite ih koliko ih volite i koliko vam znače. To je najmanje što zaslužuju. Stvorite nezaboravne uspomene, otkrijte mnogobrojne predivne destinacije u ponudi SelectBox poklon paketa i započnite već danas planirati savršen poklon, baš po mjeri vaše najdraže.

Na sve SelectBox poklon pakete za online narudžbe koristite MAMA kod za dodatnih -15 %. Pratite i našu Facebook stranicu – očekuju vas SelectBox darivanja!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 8. svibnja je  Dunja Vojnović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 12. svibnja je  Marina Bakek Štefek. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!