07.07.2017 – Volite li boje? Kažu da se zelena slaže s gotovo svim bojama i idealna je za sve originalne modne kombinacije. Pravo vrijeme za poigrati se s bojama je upravo ljeto, a mi vam prenosimo nekoliko savjeta koje boje najbolje uskladiti sa zelenom:

  • Žuta – kombinacija sa zelenom vrlo je moderna i energična, a ljubitelji mode posebno ju vole isprobavati. Ugodna je i savršena za ljetne šetnje po gradu.
  • Bijela – kombinacija zelene i bijele idealna je za svaku prigodu. Može biti prigodna za potpuno neobavezan susret u gradu ili pak svečaniji ljetni rooftop party.
  • Tamno plava – za otmjenu ljetnu kombinaciju preporučuje se tamno plava i zelena. Dvije boje zajedno djeluju očaravajuće i vrlo elegantno.
  • Ružičasta – svoju kreativnu i opuštenu stranu istaknite dugom lepršavom haljinom sa zelenim uzorkom i ružičastim detaljima, a cjelokupni izgled upotpunite zelenim naočalama za sunčanje.
  • Crna – u kombinaciji s crnom zelena boja je idealna, posegnite za zelenom kožnom jaknom ili nekim drugim modnim dodatkom kao što su marama, torbica ili kišobran u zelenoj boji.

A kako na vašoj odjeći ne bi ostali tragovi, odaberite novi NIVEA Invisible for Black&White Fresh dezodorans koji zahvaljujući formuli ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći i žute mrlje na svijetloj odjeći. Osvježavajući cvjetni miris bergamota, breskve i mimoze upotpunjuje nježnu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu.

A.M.