Utemeljena na plesu, i nadahnuta glazbenom kreativnošću, Reebok Studio Mashup kolekcija spaja funkcionalnost i stil s visokom modom, čime svim ženama pruža priliku da izraze svoju osobnost.

reebok

Motivacija je ključni element kod stvaranja pozitivnih navika i uvođenja nove životne rutine, pa stoga biramo aktivnosti koje kombiniraju zabavu i fitness kako bi prilagodba zdravom načinu života bila što lakša. Budući da Reebok dijeli entuzijazam i strast za individualnošću, nova Reebok Studio Mashup kolekcija donosi prijedloge jedinstvenih outfita inspiriranih raznolikim glazbenim ritmovima. U predloženim kombinacijama nalaze se omiljeni komadi iz kolekcija Dance, Yoga i Cardio što rezultira spojem funkcionalnosti i stila u jedinstvenu sportsku odjeću atraktivnog modnog izričaja.

Kako bi izrazili svoju osobnost kroz stil i ritam, za ovu sezonu Reebok Studio Mashup predlaže sljedeće outfite:

URBANA I SPORTSKA

Prvi Reebok outfit predlaže majice zanimljivog dizajna koje neodoljivo podsjećaju na kultni sveučilišni stil – široke majice opuštenog kroja unose urbani duh u kolekciju, dok naglašena grafika u vidu broja 95 i ukrašeni dijelovi zrače sportskim duhom. Inspiraciju za grafiku na tajicama Reebok pronalazi u grafitima poznatog umjetnika Upenda Taylora, dok zahvaljujući visokokvalitetnoj metodologiji izrade, nova Reebok kolekcija predstavlja najudobnije komade do sada, s izrazito mekom teksturom i inovativnom tehnologijom te materijalima koji reduciraju i reguliraju znojenje.

SEKSIPILNA I MODERNA

Kako je crna boja neizostavna u svakom ormaru pa tako i sportskoj opremi, Reebok predlaže nešto smjelije kombinacije. Kratki sportski grudnjak ojačan crim trakicama jamči maksimalnu udobnost i diskretnu podršku, dok capri sportske hlačice osiguravaju nesputani pokret. Za naglašen stilski izričaj, Reebok bira svjetlucavu tkaninu, upadljive detalje i naravno kultni logo brenda.

ZA URBANI FITNES

eretana nije razlog da se odreknete dobrog stila. Reebok za sve zaljubljenike u modu predlaže široki top, kratke hlačice i tajice – kombinaciju koja donosi idealan spoj fitessa i mode. Sportska potkošulja  izrađena je od šljokica u zelenoj i plavoj boji s naglašenom egzotičnom i ljetnom estetikom, dok je za urbani duh zaslužan broj 95 u bijeloj boji. Sintetički kožni pojas daje sportski i neočekivan zaokret ovom outfitu.

JEDNOSTAVNA I PRIRODNA

Ukoliko vam je udobnost na prvom mjestu, a modi pristupate na nešto konzervativniji način, Reebok sportske tajice u kombinaciji s kratkim topom idealan su odabir za vas. Tajice su izrađene inovativnom tehnologijom upravljanja vlagom dok kvalitetni, elastični materijali osiguravaju maksimalnu slobodu pokreta.

SVESTRANA I SNAŽNA

Zadnji outfit idealan je za stilsko isticanje tijekom satova plesa ili cardio vježbi. Tajice omogućavaju potpunu slobodu pokreta, dok aplikacija sa strane daje veći kontrast i vizualni interes. Kratka, lagana majica odličan je izbor u kombinaciji sa sportskim grudnjakom a naglašena grafika u zlatnoj boji upotpunjava cjelokupni izgled.

Novu Reebok Studio Mashup kolekciju potražite u TopSport dućanima.