bloom

Svi znamo da vrijeme brzo prolazi, ali najbolje to znaju roditelji. Obično kažu da tek po rastu djece shvate koliko vrijeme brzo prolazi. Posebice kada je beba mala i kada tek dođete kući, čini vam se kao da nikada neće odrasti, a za čas slave “velikih” mjesec dana. Upravo toliko danas ima mali Bloom, prvorođenac Maje Šuput i supruga Nenada Tatarinova. Maja na svom Instagram profilu rado dijeli sve novosti u vezi rasta sinčića, a fanovi jedva čekaju svaku novu objavu.

Tako je danas raznježila sve objavivši fotografiju malenog Blooma uz poruku “One month old today. Morning cuddle in progress”, ne skrivajući koliko novi roditelji uživaju u malenom Bloomu i jutarnjim maženjima.

Kada bebe više nisu skroz male sve je lakše, a svaki dan donosi nešto novo i drugačije. Tako je Maja nedavno bila i u prvoj šetnji sa malenim. Nova mama oduvijek je puno pažnje poklanjala svome izgledu, a fanovi su je za isti i pohvalili s obzirom da je rodila prije samo mjesec dana. Jedva čekamo i dalje pratiti avanture malog Blooma i njegovih roditelja te sve zanimljivosti koje će putem otkriti!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)