LJETNI PROGRAM U DEŽMAN MINI BAR

 

 13. lipnja, 2018. – Šetnja Dežmanovim prolazom posebno privlačna ljeti. Energija koja ovdje vlada jamačno će vas inspirirati da se zaustavite na jednoj od ljetnih terasa, među kojima popularnošću u afterwork satima predvode terase Dežman bara i Dežman Mini bara. 

 Odlični kokteli po mjeri, ljetni povjetarac… Može li bolje? Pa čini se da može, jer od sljedećeg ponedjeljka, 18. lipnja 2018., u Dežman Mini baru kreće novi ljetni program Dežman Tanqueray Garden. Održavat će se svakog ponedjeljka do 10. rujna (izuzev onih ponedjeljaka koji padaju na državni praznik ili dana kada je bar zatvoren zbog godišnjeg odmora – 25. lipnja te 6. i 13. kolovoza), što je već samo po sebi posebno jer Dežman Mini ponedjeljkom ne otvara svoju terasu.

Afterwork atmosferu opuštenog druženja upotpuniti će dva specijalna koktela kreirana samo za ovu priliku. Pop up event začinit će DJ, a uz trajanje od 18 do 24 sata nema šanse da kažete da niste stigli. Koju fotku ostavite na društvenim mrežama uz službene hashtagove #dezmantanqueraygarden #tanquerayten.

Mi smo tamo sljedećeg ponedjeljka, a vi?

M.Z.