Svi oni koji su imali priliku biti uživo na koncertu Vesne Pisarović iz prve ruke uživali su u odličnoj glazbi i vrhunskoj atmosferi. Svojim velikim hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ali i brojnim drugim, Vesna itekako zna, a to je nebrojeno puta i dokazala, kako na najbolji način svojoj vjernoj publici pružiti koncertnu večer za pamćenje.

Stoga, upravo za ovaj četvrtak 18.05. najavljujemo još jedan koncertni spektakl  Vesne Pisarović u Osijeku, i to u Gradskom vrtu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Vesna Pisarović zajedno sa svojim bendom, priredit će vam garantirano još jednu iznimnu glazbenu večer koja se tako lako ne zaboravlja. Nema sumnje kako će u Gradskom vrtu atmosferu dovesti do usijanja, što je sasvim dovoljno razloga da svoje mjesto osigurate već sada na  https://www.entrio.hr/event/vesna-pisarovic-1805-at-sjeverni-hol-dvorane-gradski-vrt-14037 i uživate u novoj koncertnoj priči Vesne Pisarović!

Specifičan i izvrstan vokal, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te posebna energija.. ukratko, ona je pravi magnet i upravo zato pozivamo vas da ovaj četvrtak pred nama 18.05., provedete u najboljem mogućem glazbenom društvu u Gradskom vrtu – Osijek!