Za brojne obožavatelje naše najpoznatije splitske dive, sprema se prava glazbena poslastica u srcu Šibenika. Zorica Kondža nastupiti će na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila. Svoj veliki koncert pod nazivom Vrijeme ljubavi održati će 15.08., stoga svi vi koji volite i jedva čekate uživo slušati Zoricu Kondžu, ne zaboravite podvući upravo ovaj datum u svojem kalendaru.

‘U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz trideset i pet godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.08., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!’, poručila je Zorica.

Jedinstven vokal koji nosi posebnu snagu i emociju, te zvuci mnogobrojnih hitova prožetih mediteranskim duhom kao što su ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Sve je noćas protiv nas’, ‘Tako je lako’ i brojnih drugih, itekako obećavaju večer vrhunske glazbe i odlične zabave, o kojoj će se, sigurni smo, još dugo pričati.

Zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme za koncert ‘Vrijeme ljubavi’, i ulaznice potražite na službenoj stranici Eventima – https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zorica-kondza-vrijeme-ljubavi-sibenik-tvrdava-sv-mihovila-1289190/performance.html , kako biste 15.08. zajedno s nama uživali u čarobnoj večeri sa Zoricom Kondžom.

Foto: Igor cc Kelčec