15. rujna 2022. – Dodjelom glavne nagrade završila je velika ljetna Ledo nagradna igra “Quattro ponesi i sreću u dom unesi”. Sretnoj dobitnici iz Osijeka Ledo je uručio Diners potrošačku karticu u iznosu od 150.000 kuna. Svi ljubitelji Quattro sladoleda imali su priliku osvojiti brojne tjedne nagrade čiji je fond iznosio 60.000 te dnevne nagrade vrijednosti čak 230.000 kuna.

Dnevne i tjedne nagrade u sklopu velike Ledo ljetne nagradne igre otišle su na više od 50 adresa diljem Hrvatske, a glavna nagrada naposljetku je otišla u Osijek. “Ledo Quattro nagradna igra bila je veliki ljetni hit, s kojom smo dočekali kraj još jedne uspješne sladoledne sezone. U mjesec i pol dana koliko je trajala nagradna igra, imali smo puno sudionika koje smo obradovali dnevnim i tjednim nagradama, a koje su otišle na adrese diljem Hrvatske. Quattro je ponovno pokazao kako je jedan od vodećih brendova u kategoriji obiteljskog sladoleda, čije raznovrsne okuse potrošači cijene i zbog čega ovaj sladoled rado kupuju. Veliko nam je zadovoljstvo što je glavna nagrada otišla u Osijek, ali estitamo i svim ostalim dobitnicima ove nagradne igre i zahvaljujemo im na sudjelovanju”, dodao je Krunoslav Stančić, Senior Brand development Manager Adriatics regije u Ledu.

Kako je to osvojiti glavnu nagradu i kako će ju potrošiti, najbolje zna dobitnica iz Osijeka. “Kada su me nazvali iz Leda i rekli da sam osvojila glavnu nagradu, stvarno nisam mogla vjerovati. Ovo je prvi put da sam osvojila ovako vrijednu nagradu i još uvijek mi se sve čini prilično nestvarno. Nagrada je definitivno dobrodošla i sigurna sam da ćemo ju pametno iskoristiti. Hvala još jednom svima u Ledu, a mi ćemo i dalje uživati u Quattro sladoledu”, istaknula je, dobitnica glavne nagrade.