www.ekupi.hr vodeća je hrvatska internet trgovina koja na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupnju širokog asortimana proizvoda i usluga. U ponudi je više od 300 000 proizvoda različitih kategorija koja se svakodnevno proširuje novim, atraktivnim proizvodima te dodatnim uslugama.

ekupiVeć petu godinu za redom eKupi pokreće projekt „Škola“ koji roditeljima nudi nabavu udžbenika, bez stresa, panike, čekanja u redovima i mukotrpno omatanje udžbenika. Zahvaljujući kupnji putem interneta poteškoće kupnje školskih knjiga i pribora su znatno olakšane. Gotov popis školskih udžbenika, omotani udžbenici, personalizirane naljepnice, besplatna dostava do vrata, dodatni školski pribor i dodatne pogodnosti za roditelje, razlog su što je eKupi od početka projekta škola, od prije pet godina sve do danas isporučio više od 200 tisuća paketa udžbenika.

Roditelji na eKupi samo odabiru školu i razrede, nakon čega se izlista popis udžbenika usklađen s popisom koji propisuje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Kupnja je automatizirana, što znači da je popis potrebnih knjiga ovisno o školama već pripremljen, a sve što je potrebno je s popisa odabrati sve ili samo one udžbenike koje roditelji žele kupiti.

Svi roditelji koji kupnju školskih udžbenika obave do 20.srpnja eKupi nagrađuje besplatnom dostavom na odabranu adresu.

Više informacija saznajte na www.ekupi.hr