Čim pomislimo na dobar provod u ljetnim danima, na um nam padne roštiljanje! A da bi ljeto bilo savršeno, Pevex nudi pravu stvar!  Najbogatiju ponudu roštilja naći ćete upravo tamo! Povoljni i sniženi roštilji čak od 300 kn pa sve do visokokvalitetnih roštilja na ugljen koji se ističu mobilnošću i kvalitetnim materijalima gdje je većina dijelova emajlirana.  Traže se lagani i čvrsti, a da se mogu lako premjestiti, u upravo takve ćete naći u bogatoj ponudi Pevex-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Bez imalo muke pripremiti ćete mesne delicije za preste polizati😊 zahvaljujući tehnologiji i kvaliteti roštilja. Tako Napoleon roštilj na ugljen ima kvalitetne kotače koji omogućuju jednostavan transport na različitim podlogama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

U unutrašnjosti roštilja nalazi se rešetka izrađena od nehrđajućeg čelika koja zadržava ugljen od dna posude. U sredini rešetke se nalazi difuzor koji omogućuje da je toplina ravnomjerno raspoređena po cijeloj rešetki za pečenje. Poklopac ima kuku kako bi se olakšalo odlaganje poklopca a sam poklopac ima integrirani senzor temparature ACCU-PROBE koji omogućuje praćenje temperature i odušak za dodatnu kontrolu topline. Poklopac je opremljen ručkom koja se ne grije. U donjem dijelu nalazi se hvatač pepela na kojem je smješten odušak od nehrđajućeg čelika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

S ovakvim roštiljem ćete lagano pripremiti ‘spizu’ kako u dvorištu tako i na malom balkončiću ukoliko živite u gužvovitoj gradskoj vrevi. Roštilj za sva vremena i svaki stil života! Ne morate biti iskusni majstor grilla niti chef kuhinje kako bi napravili fantastična mesna jela, bitno je izabrati dobar roštilj!

Zato obavezno pogledajte što nam Pevex nudi za ovo ljeto!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 16. svibnja je Andrijana Kopić🙂 Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!