Uzbuđenje raste! Predstavljamo vam prvi pogled na najnoviji animirani film studija Walt Disney –  Vaiana 2, koji dolazi u distribuciji Blitz filma.
Vaiana se vraća na velika platna ovog studenog u potpuno novom filmu s Auli‘i Cravalho i Dwayneom Johnsonom, koji ponovno preuzimaju uloge Vaiane i poluboga Mauija.

Film prati Vaianu i Mauija tri godine kasnije na novom, epskom putovanju uz posadu neočekivanih moreplovaca. Nakon što primi neočekivani poziv od svojih predaka, Vaiana mora otploviti u daleke krajeve Oceanije i u opasne, davno izgubljene vode gdje je čeka avantura kakvu još nije doživjela.

Režiju potpisuju David Derrick Jr., Jason Hand i Dana Ledoux Miller, dok su producentice Christina Chen i Yvett Merino. Glazbu potpisuju dobitnice Grammyja® Abigail Barlow i Emily Bear, nominirani za Grammy Opetaia Foaʻi, te trostruki dobitnik Grammyja Mark Mancina.

Pripremite se za nezaboravnu avanturu i zabilježite u svoje kalendare 28. studeni kada  “Vaiana 2” kreće u distribuciju u kinima diljem zemlje!