Tragovi‘ i ‘Čuvam te‘ najavili su njegov veliki glazbeni potencijal, a novom pjesmom ‘Ti‘, Teo Grčić potpuno opravdava očekivanja.

Kao i u slučaju singla ‘Čuvam te’, Teo se ponovno potvrđuje kao autor, jer potpisuje tekst, glazbu je radio sa Josipom Grgantovom, dok je sve skupa u prekrasan aranžman i produkciju, ‘odjenuo’ Hrvoje Domazet.

Ti‘ je plod Teove neiscrpne i snažne inspiracije, koja je rezultat njegovih dubokih emocija.

‘Sjećam se da sam ovu pjesmu napisao onako ”u dahu”. Ostavio sam sve što sam u tom trenutku radio, sjeo u jedan mirni kutak i jednostavno je izbacio iz sebe. Kao da je tu negdje cijeli život bila sakrivena i odjednom poželjela na izaći na slobodu.

Prožeo me snažan osjećaj da držim nešto posebno u svojim rukama. Melodija mi se već motala po glavi, i obećao sam sam sebi  da ću je pustiti vani tek onda kada mi intuicija naloži da je vrijeme. Na sreću, došlo je, i nadam se da će vam ova pjesma pružiti i više zadovoljstva i emocija nego što je meni samome.’, otkriva Teo.

Znaj, skupo platio sam greške
Bos po staklu, sad bi pješke
Samo da te opet zagrlim
I zauvijek zadržim

Tekst pjesme, svojevrsno je priznanje grešaka koje mnogi od nas gotovo svakodnevno rade, a Teo ih se ne srami priznati.

‘Nažalost, znam da se u današnje vrijeme mnogi mogu poistovjetiti sa ovim tekstom. Razneseni smo tempom, problemima, željama, ambicijama, društvom te često pod pritiskom i zamagljenog pogleda napravimo greške, koje se ponekad teško ili nikako ispravljaju. Na kraju moram se posebno zahvaliti, Miroslavu Rusu, na nesebičnoj potpori, profesionalnosti i savjetima, te ekipi Hit Recordsa’.

Cijelu priču uokvirio je video spot, za koji je još jednom zaslužan Vatroslav Divić, koji, priznaje Teo, uvijek izvuče ono najbolje i iznenadi. Sniman je na obali Rogoznice, koju je dodatno uljepšala Jasna Melnjak, kao glavna ženska uloga.