svadba,  smijeh

Kao i mnogi mladenci i ovi su podijelili fotografije svog vjenčanja ‘gradu i svijetu’ putem društevnih mreža. Britansko-američki mladoženja Kevin Kennedy Ryan (25) prisjetio se vlastite svadbe na Twitteru, ali umjesto čestitki i izražavanja divljenja i ljubavi postao je viralani hit.

Objavio je fotografiju sa svog vjenčanja od prije tri godine, na slici se vidi kako ljubi svoju suprugu, ali iza njih na podu leži jedna žena. “Prije tri godine oženio sam ljubav svog života, a moja sestra je pala”, napisao je uz fotografiju.

svadba,  smijeh

U trenu dok Kevin ljubi svoju novopečenu suprugu Jess, njegova sestra Grace se onesvijestila i pala licem ravno na pod. Kevin je morao objašnjavati kako fotografija nije namještena, da u tom trenu nisu ni bili svjesni što se događa. Sekundu poslije snimke svi su joj pojurili u pomoć.

Kazao je i da im je njezin pad i nesvjestica bio veliki šok, ali na sreću sestra je prošla bez ogrebotine. Tek nakon svadbe, kada je fotograf Sam Cook uređivao fotografije shvatio je da je uhvatio točno trenutak kada se Grace onesvijestila.

“Kada sam je prvi put vidio na e-mailu, isprva nisam ni shvatio što nije u redu na njoj. Mislio sam to je samo fotografija našeg prvog poljupca, onda sam vidio noge svoje sestre i umro sam od smijeha”, opisao je Kevin.

M.Z.