Ljeto se približava kraju i koliko god već sada žalimo za razbibrigom, opuštenim trenucima uz more i plažu, naša kosa vjerojatno slavi! More, sunce, sol i vjetar oštećuju i isušuju kosu.

Dehidrirana kosa te tanki i lomljivi vrhovi prvi su znakovi nakon ljetovanja koji nam signaliziraju da je kosi potrebna dubinska njega.

Na samom početku, kosu je potrebno temeljito regenerirati kako bismo s nje otkloniti nataložene proizvode (serume i maske koje smo stavljali na nju na moru), a zatim joj treba vratiti sjaj i vitalnost. U tome će najefikasnija pomoći biti proizvodi koji sadrže keratin.

Inspiriran najnovijim metodama koje se usredotočuju na zahtjeve svakog pojedinca, Skinage Hair Boost predstavlja inovativni nutritivni pristup koji podržava zdrav rast i bolju kvalitetu vaše kose.

Kada loša prehrana, stres i vanjski utjecaji ostave trag na našoj kosi i ona postane lomljiva, suha i počne ispadati potrebno ju je nahraniti iznutra.

Keratin je glavni gradivni element kose i noktiju te čini 80% kemijskog sastava vlasi. Keratin koji izgrađuje kosu i nokte sastavljen je od aminokiselina koje su međusobno povezane. Upravo vrsta i količina aminokiselina te broj veza između njih definira čvrstoću i oblik kose te otpornost na kemikalije i mehanička oštećenja.

𝐒𝐤𝐢𝐧𝐚𝐠𝐞 𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐣𝐧𝐨𝐯𝐢𝐣𝐮 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐮 𝐛𝐫𝐢𝐳𝐢 𝐳𝐚 𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐬𝐞

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ljekarna Perak (@ljekarna_perak)

Sadrži Cynatine® HNS, patentirani topljivi oblik keratina koji organizam apsorbira i ugrađuje u vlasi kose. Obnavlja popucale veze u vlasima, jača kosu, povećava joj volumen i donosi sjaj. Keratin koji se ugrađuje u vlasi kose poboljšava primarni sastav kose, značajno smanjuje gubitak kose te podržava i ubrzava njezin rast.

SKINAGE HAIR BOOST S KERATINOM CYNATINE® HNS, ZA ZDRAVLJE I VITALNOST VAŠE KOSE!

𝐒𝐤𝐢𝐧𝐚𝐠𝐞 𝐇𝐚𝐢𝐫 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐣𝐧𝐨𝐯𝐢𝐣𝐮 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐮 𝐛𝐫𝐢𝐳𝐢 𝐳𝐚 𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐬𝐞!

Da bi se pojačalo djelovanje keratina, stručni je tim Yasenke u Skinage Hair Boost dodao i vitamine B kompleksa i cink. Oni dodatno doprinose sintezi aminokiselina koje izgrađuju kosu, održavaju kosu zdravom i osiguravaju joj sjajan i svilenkast izgled.

Skinage Hair Boost s keratinom Cynatine® HNS predstavlja potpuno drugačiji pristup koji hrani vitalne strukturne proteine kose.

  • Keratin koji se ugrađuje u vlasi kose poboljšava primarni sastav kose, značajno smanjuje gubitak kose te podržava i ubrzava njezin rast.

Yasenka Skinage Hair Boost 2+1 GRATIS UZ POPUST OD 47% naruči ovdje  (https://ljekarne-perak.hr/proizvod/yasenka-skinage-hair-boost-21-gratis/)

Yasenka Skinage Hair Boost [500ml] naruči ovdje (https://ljekarne-perak.hr/proizvod/yasenka-skinage-hair-boost-500ml/)

  • Ljekarne Perak možeš posjetiti i u Kutjevu, Cerniku i Zdencima!
  • Plaćanje pouzećem, kartično plaćanje, putem virmana ili osobno preuzimanje u našim ljekarnama
  • Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 299,99 kn
Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 16. rujna je Božena Grgić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!