Kao da sama činjenica da je vaš odmor završio nije dovoljna, vratili ste s urinarnom infekcijom ili blagim simptomima nelagode i peckanja mjehura uzrokovanih kupanjem u (pre)hladnom moru, bazenu ili sjedenjem na hladnom? Koji god bio uzrok, sigurno se želite riješiti simptoma upale čim prije, a u nastavku teksta donosimo i rješenje za vaše probleme.

Ako vas muči jedan ili više od navedenog, žalimo, ali to su ujedno i najčešći pokazatelji upale mokraćnog mjehura i/ili mokraćne cijevi:

 • učestalo mokrenje (polakizurija)
 • bol i pečenje pri mokrenju (dizurija)
 • neodgodiva potreba za mokrenjem
 • mokrenje noću
 • zamućeni urin
 • neugodan miris urina
 • prisutnost krvi u urinu.

Infekcije mokraćnog sustava zahvaćaju i žene i muškarce svih životnih dobi. Žene su podložnije riziku od obolijevanja od urinarnih infekcija zato što je mokraćna cijev u žena jako kratka (do nekoliko cm) pa infekcija često i lakše napreduje do mokraćnog mjehura. Mokraćne infekcije mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija ako se prošire na bubrege pa ih je važno na vrijeme prepoznati i ispravno liječiti.

Infekcije mokraćnog trakta se mogu podijeliti na:

 • upalu mokraćnog mjehura (cistitis)
 • upalu bubrega (pijelonefritis)
 • infekcije bez simptoma (asimptomatska bakteriurija – prisutnost bakterija u urinu)
 • upalu mokraćne cijevi (uretritis) koja najčešće ide s cistitisom.

Infekcije se kod nekih ljudi mogu javljati često pa se zovu ponavljajuće infekcije, a uz njih se mogu razviti i dodatne komplikacije pa ih nazivamo kompliciranim infekcijama. Daleko najčešće mokraćne infekcije su cistitis i urethritis.

Priroda liječi, a dodaci prehrani na prirodnoj bazi najbrže su rješenje!

Od prvih simptoma, za olakšavanje tegoba možete koristiti CYS-CONTROL® FLASH CONFORT URINAIRE dodatak prehrani s brusnicom, vrijeskom i 4 100% prirodna eterična ulja najveće kvalitete s vrhunskom sljedivošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌱Arkopharma Hrvatska (@arkopharma.hrvatska)

Zašto CYS-CONTROL® FLASH CONFORT URINAIRE djeluje uspješno i olakšava urinarne tegobe kod žena i muškaraca?

Zbog svojih sastojaka:

Brusnica (Vaccinium macrocarpon Ait) je zimzeleni grm s malim crvenim plodovima, autohtona je vrsta u Sjevernoj Americi. Raste u planinama. Njegovi plodovi bogati su vitaminima A, B i C te antioksidansima. Brusnice se tradicionalno koriste kod urinarnih infekcija.

Vrijesak (Calluna vulgaris (L.) Hull). je vrlo rasprostranjena biljka na području Europe koja u kasno ljeto, svojim lijepim ljubičastim cvjetovima krasi morske litice. U fitoterapiji se cvjetovi vrijeska koriste za pomoć u eliminaciji vode te doprinose zdravlju urinarnog trakta.

Eterična ulja cejlonskog cimetovca, ružmarina, primorskog vrijeska i niaulia koriste se u aromaterapiji, upotrebljavaju se prije svega zbog antibakterijskih i antiseptičkih svojstava.

Način korištenja:

CYS-CONTROL® FLASH CONFORT URINAIRE uzimati 2 puta dnevno (ujutro i uvečer), za vrijeme obroka, uz veliku čašu vode, tijekom 5 dana. Zajedno popiti 1 kapsulu s brusnicom i vrijeskom i 1 kapsulu s eteričnim uljima. Ukoliko se simptomi ne povuku nakon 5 dana korištenja, obratite se svom liječniku.

Uvjerite se i sami u moć prirode iz Arkopharma laboratorija i pridružite se našim brojnim korisnicima koji su se riješili urinarnih tegoba u samo nekoliko dana.

CYS-CONTROL® FLASH CONFORT URINAIRE možete kupiti u specijaliziranim prodavaonicama i na online trgovini Sophia.hr, a preporučena MPC cijena je 123,00kn.